Η Ηλιάνα Παπαγωεργίου ''έριξε'' ολόκληρο το instagram - Τηγάνισε topless αυγά

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ilianapapageorgiou - instagram
ilianapapageorgiou - instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ομολογουμένως μια πολύ καλή σχέση με τον φακό, αφού όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται ως μοντέλο την έχουν κάνει δικαίως top model.

H ανάρτηση, που έκανε όμως τη Δευτέρα 21/11 έριξε κυριολεκτικά το instagram, με την ίδια να ποζάρει στην κουζίνα της μόνο με το τζιν της. Η αποστολή της λοιπόν, ήταν να τηγανίσει topless αυγά και φυσικά και το έκανε με τον δικό μοναδικό της τρόπο (δείτε εδώ πόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα της).

H topless ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το "κόψιμο" του Love Island

Ο τελικός του Love Island πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/11, πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε οριστεί αρχικά και όπως φάνηκε και από τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού για το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, την Κυριακή 6/11 η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που της έδειχνε όλες αυτές τις ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με ένα χαμόγελο που φανερώνει πως παρά τα εμπόδια εκείνη συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά και αναμένει με ενθουσιασμό τι θα συμβεί στην πορεία.

«Με το βλέμμα καρφωμένο πάντα στην αγάπη...για άλλη μια φορά την εισέπραξα. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island