Πάρτι Ζήνας Κουτσελίνη: Η απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γιατί δεν την κάλεσε η παρουσιάστρια του STAR

«Για να καλέσεις έναν άνθρωπο....»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πάρτι Ζήνας Κουτσελίνη: Η απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γιατί δεν την κάλεσε η παρουσιάστρια του STAR

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι έλαβε χώρα στο Pasaji το βράδυ της Δευτέρας 21/11 για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση κι εννοείται πώς το Youweekly.gr ήταν εκεί (δείτε εδώ αποκλειστικά βίντεο με την κόρη της αλλά και την κοσμοσυρροή από celebrities που βρέθηκαν εκεί).

Μεταξύ άλλων, αίσθηση προκάλεσε η απουσία της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κι όπως καταλαβαίνετε οι ρεπόρτερ έθεσαν αυτό το ερώτημα στην παρουσιάστρια του STAR, η οποία απάντησε έξω από τα δόντια - όπως κάνει πάντα άλλωστε - με μεγάλη άνεση.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία.

Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Καταπέλτης η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Με έδιωξε δυο βδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου"

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της από τον Alpha εξαιτίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, υπογραμμίζοντας πως η απόλυση αυτή ήρθε μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού της.

Αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά «αν εκείνη δεν με έδιωξε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο;».

«Ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου και μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόνη της. Μετά από δυο βδομάδες η εκπομπή έχει επιτυχία αλλά δεν έχει αυτή που κανείς μπορεί να φαντάζονταν. Πάνω στο μήνα μου λένε πως δεν κάνει 19 και 20%. Και γυρίζω και λέω να είμαστε έτοιμοι και για 7%. Και εγώ όταν βγήκα μπροστά από το 2% ξεκίνησα. Χρεώθηκα την αδυναμία η εκπομπή με το που βγήκε να κάνει 20%. Έκανε 15%. Όταν έφυγα έκανε 4%, 7%, 8%. Με απέλυσαν λοιπόν. Δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Αυτά τα έχω με ντοκουμέντα. Αυτές είναι οι αλήθειες. Αντέχει η τηλεόραση να τις ακούσει;

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όταν η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκείνη απάντησε: «Καλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που δυο βδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολιάζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, ενδεχομένως στο παρελθόν έκανε κάποια ντιβιλίκια, που ήταν κομμάτια της νεανικότητάς της. Θέλω να πιστεύω πως τα παθήματα της έχουν γίνει μαθήματα. Να ξέρει πως εγώ την αγαπώ και ακόμη περιμένω ένα συγγνώμη».