Δάκρυσε η Ζήνα Κουτσελίνη πίσω από τις κάμερες - Το άγνωστο περιστατικό από το πάρτι για τα 30 χρόνια στην τηλεόραση

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάκρυσε η Ζήνα Κουτσελίνη πίσω από τις κάμερες - Το άγνωστο περιστατικό από το πάρτι για τα 30 χρόνια στην τηλεόραση

Το βράδυ της Δευτέρας 21/11 πραγματοποιήθηκε πάρτι για τα 30 χρόνια που βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη στην τηλεόραση (δείτε αποκλειστικά πλάνα). Στο Pasaji λοιπόν, έδωσαν το παρών πολλά διάσημα ονόματα, ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα 22/11 στο Happy Day έκανε μια αποκάλυψη για την παρουσιάστρια του STAR.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε πίσω από τις κάμερες, μπροστά στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου.

"Λύγισε" η Κουτσελίνη και το εξομολογήθηκε η Τσιμτσιλή

«Της λέω α ρε Ζήνα μόνο εσύ θα μπορούσε να ενώσεις όλη την Ελληνική τηλεόραση και να κάνεις τέτοιο κάλεσμα. Εκείνη την ώρα αντί να μου πει ευχαριστώ κλπ, λέει "αχ ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και αν κάπου σας στεναχώρησα ή σας αδίκησα ή μπορεί να μην ήμουν σωστή ζητώ συγγνώμη" και δακρύζει και αρχίζει και συγκινείτε», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπής της.

Οι δηλώσεις της Κουτσελίνη στις κάμερες

Μεταξύ άλλων, αίσθηση προκάλεσε η απουσία της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κι όπως καταλαβαίνετε οι ρεπόρτερ έθεσαν αυτό το ερώτημα στην παρουσιάστρια του STAR, η οποία απάντησε έξω από τα δόντια - όπως κάνει πάντα άλλωστε - με μεγάλη άνεση.

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία.

Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.