Η μάχη δεν τελειώνει - Στο χειρουργείο ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Έχω λίγες ημέρες, που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε και εκείνη με τη σειρά της το βράδυ της Δευτέρας 21/11 καλεσμένη στο πάρτι, που διεξήχθη για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα από τη διοργάνωση).

Φυσικά και είναι ένα πρόσωπο πολύ ευχάριστο και έτσι την είδαμε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Happy day του Alpha, τις οποίες και ακούσαμε την Τρίτη 22/11, αναλύοντας μεταξύ άλλων τη μάχη, που έχει να δώσει με τα επόμενα χειρουργεία της.

Τα επόμενα χειρουργεία που θα κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Θα ευχηθώ άλλα 30 χρόνια επιτυχίας στη Ζήνα. Εγώ τη μάσκα εξακολουθώ και τη φορά στο σπίτι, στον ύπνο απλά μπορώ να έχω κάποιες ώρες πιο ελεύθερη. Έχω λίγες ημέρες, που έχω γυρίσει από τις τελευταίες θεραπείες, που έκανα, μεθαύριο θα ξαναμπώ στο χειρουργείο, σε 20 μέρες ξανά και κάπως έτσι κυλάει η ζωή μου αυτό το διάστημα», είπε η Παλιοσπύρου στο Happy day του Alpha.

Το συγκλονιστικό makeover της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Για μία ακόμη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέπληξε τους 233 χιλιάδες ακόλουθους της στο Instagram, και όχι μόνο, με την ανάρτηση της. Αυτή τη φορά μας δείχνει το glow up της, καθώς αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για την καλύτερη περιποίηση της.

undefined

Ανανεωμένη, με υπέροχο χτένισμα, μακρύ καρέ κούρεμα και υπέροχο μακιγιάζ, μας δείχνει το συγκλονιστικό φόρεμα της από την εταιρία Irene Angelopoulos.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Είναι από ημιδιάφανο ύφασμα, που έχουμε πει πολλές φορές πόσο μεγάλη τάση είναι, κρόσσια και απλικέ κρυστάλλους, σε όλο το μήκος του. Συνδύασε πολύ σωστά αυτό το mini φόρεμα με ασημί τσαντάκι και mules με στρας. Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο κομψή και sexy εμφάνιση της και αναμένουμε για ακόμη περισσότερες.

undefined

Δες ακόμη 4 party dresses σαν της Ιωάννας, που μπορεί να σου αρέσουν από 19,99 €.