Μεγάλη ένταση στο Super Κατερίνα - Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα στους καλεσμένους και η Καινούργιου προσπαθούσε να τους ηρεμήσει

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλη ένταση στο Super Κατερίνα - Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα στους καλεσμένους και η Καινούργιου προσπαθούσε να τους ηρεμήσει

Ο κακός χαμός επικράτησε για λίγα λεπτά στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα. Οι δυο συνεντευξιαζόμενοι που μιλούσαν ζωντανά στο πλατό, με σκοπό να σχολιάσουν τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την Κιβωτό του κόσμου, τσακώθηκαν.

Συγκεκριμένα, στον αέρα βγήκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και εν ενεργεία Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών.

Τι συνέβη ανάμεσα τους στον αέρα του Super Κατερίνα

«Μην τον λέτε παπά, είναι πάτερ Αντώνιος...», είπε με ένταση ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συνέχισε: «Σας παρακαλώ γιατί εγώ μεγάλωσα στην εκκλησία και πρόκοψα. Αφήστε τώρα τι είναι παιδαγωγικό. Λέτε σε εμάς που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα ότι μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί; Γνωρίζετε από αστυνομία.... Γνωρίζετε και από ιδρύματα; Ένα λεπτό κύριε Καλλιακμάνη. Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε μας εμάς...».

«Θα μιλήσεις εσύ ή εγώ τώρα; Γιατί συνέχει μιλάς από το πρωί», είπε στην συνέχεια καθώς την ώρα που μιλούσε σχετικά με τα ορφανοτροφεία και τα όσα έχει ζήσει και ο ίδιος, ο κ. Καλλιακμάνης τον διέκοπτε.

Η ένταση λοιπόν ανέβηκε με τον κάθε έναν από τους δυο να λέει τα δικά του και την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να τους ηρεμήσει και να γίνει ομαλά η συζήτηση.

Η ζωή του στο ορφανοτροφείο

«Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί.

Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος είναι, κοκαλώσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».