Το καυτό τσιφτετέλι της Άννας Βίσση στο Barbarella - Το βίντεο με εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok

Viral το βλέμμα του μπασίστα που την παρακολουθούσε αποσβολωμένος, να λυκνίζεται στον ρυθμό της μουσικής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το καυτό τσιφτετέλι της Άννας Βίσση στο Barbarella - Το βίντεο με εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok

H Άννα Βίσση εμφανίστηκε στη σκηνή του «Barbarella Live Party» και άφησε κοινό και μουσικούς άναυδους κυριολεκτικά με το καυτό της τσιφτετέλι. Μετά από την καλοκαιρινή της επιτυχημένη περιοδεία, που ξεκίνησε από Αυστραλία, Αμερική Ελλάδα και Κύπρο μετρώντας περισσότερες από 50 συναυλίες, η τραγουδίστρια επανήλθε στη βάση της, στη Θεσσαλονίκη κι ένα βίντεο εδώ και λίγες ώρες κάνε τον γύρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Tik Tok.

Στις μέρες μας πλέον είναι πολύ εύκολο κάποιος να σηκώσει το χέρι του και να απαθανατίσει τον οποιοδήποτε με το κινητό του και η συγκεκριμένη κοπέλα που βρισκόταν στο κοινό της Βίσση εκείνη την στιγμή, κατάφερε να απαθανατίσει την πιο επική στιγμή της βραδιάς, ζουμάροντας εκεί που έπρεπε!

Το καυτό τσιφτετέλι της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι στο κοινό της (δείτε εδώ ποια διατροφή ακολουθεί στα 64 της χρόνια κι έχει αυτό το κορμί) και με τις κινήσεις της κατάφερε ακόμα και να «ρίξει» το σαγόνι του μουσικού της, ο οποίος την παρακολουθούσε αποσβολωμένος, να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής.

Ο μπασίστας της έδειξε να την κοιτά από... πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να μπορεί να πάρει το βλέμμα του από εκείνη. Μάλιστα ένα ζουμ της κάμερας στο πρόσωπο του άνδρα, πρόδωσε το έκπληκτο βλέμμα του, στη θέαση της Άννας Βίσση.

Αγνώριστη η Άννα Βίσση πριν την πλαστική επέμβαση στο στήθος το 2013

Αναμφίβολα η Άννα Βίσση παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς η εμφάνισή της μαγνητίζει. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι από τα άτομα που έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Βέβαια, κάποιες σχέσεις της είχαν "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον.

Από την άλλη, κατά καιρούς έχουν γραφτεί αρκετά για την ίδια αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 είχε αποφασίσει να μεγαλώσει κατά δύο νούμερα το στήθος της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν, απέκτησε το νέο της μπούστο το καλοκαίρι του 2013 σε κλινική πλαστικής χειρουργικής στη Νέα Υόρκη, με την ίδια να έχει μάλιστα επιβεβαιώσει την επέμβαση.

Άννα Βίσση πριν τις πλαστικές

Πριν τις πλαστικές  - Έτσι ήταν η Άννα Βίσση

Φωτογραφία της Άννας Βίσσης πριν τις πλαστικές