«Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια...» - Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να προλάβει τις παρεξηγήσεις

Άλλο ήθελε να πει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια...» - Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να προλάβει τις παρεξηγήσεις

Μια μεγάλη γιορτή είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 21/11 για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα) στην Ελληνική τηλεόραση, με την παρουσιάστρια να έχει καταφέρει το ακατόρθωτο.

Και όταν λέμε ακατόρθωτο εννοούμε το γεγονός, ότι σε έναν χώρο παρευρέθηκαν πρόσωπα από όλα τα κανάλια, τα οποία μάλιστα έκαναν και κοινές δηλώσεις.

Η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα με τις 3 κυρίες να απαντούν στο αν θα έκαναν από κοινού εκπομπή. Και επειδή η απάντηση της Καινούργιου, πως δηλαδή θα ήθελε 3.000.000 ευρώ, από κάποιους μπορεί να παρεξηγήθηκε, την Τρίτη 22/11 είδαμε την απάντησή της μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για το σχόλιο προς τη Φαίη Σκορδά

«Να πω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια για να κάνω εκπομπή με τη Σταματίνα και την Φαίη. Κάναμε πλάκα. Δεν μου άρεσε η ερώτηση του δημοσιογράφου, ενώ ήμασταν και οι τρεις μπροστά. Τη θεώρησα άκομψη, οπότε ήθελα να το πάρω λίγο χιουμοριστικά. Μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι, μπορεί να τη συμπαθώ περισσότερο από κάποιον άλλο, πολλά μπορεί», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά σε ερώτηση για την τηλεθέαση

Η Φαίη Σκορδά, ήταν παρούσα στη γιορτή της Ζήνας Κουτσελίνη στο κέντρο της Αθήνας για τα 30 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, με την ίδια να απαντάει και για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

«Γεια σας! Γεια σας και χαρά σας», αντέδρασε η παρουσιάστρια του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ, Φαίη Σκορδά και αποχώρησε γελώντας.