Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο από βραδινή της έξοδο

Σχολιάστηκε ξανά το αβυσσαλέο της μπούστο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / chrisbo)
(instagram / chrisbo)

H Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία και προκάλεσε αντιδράσεις. Για άλλη μια φορά (δείτε εδώ πως σχολιάστηκε ξανά), η instagrammer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δέχτηκε πλυθώρα αντιδράσεων για μια δημοσίευση της.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις για την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ξανά στο στόχαστρο των σχολιαστών ήρθε η Χριστίνα Μπόμπα, σχετικά με το μπούστο της και δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Πολλές όμως είναι οι κυρίες που την υποστήριξαν με τα σχόλιατους και θέλησαν να την υπερασπιστούν.

«Μερικές που βγάζετε χολή για το πώς ντύνεται εσάς τη σας νοιάζει αναρωτιέμαι;; Έχει σωματάρα και φοράει ότι θέλει.. και της σας πείραξε το μπλουζάκι;; Ένα τοπ είναι πολύ ωραίο για βραδινή έξοδος... από κει φαίνεσαι αν είσαι καλή μάνα ή όχι;; Απ' τό ντύσιμο;;», γράφει χαρακτηριστικά μια κυρία.

Ενώ μια άλλη σημειώνει κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Ντροπή να υπάρχουν τέτοια σχόλια και ειδικά από γυναίκες, εδώ μέσα! Αίσχος! Σας αφορά τι θα φορέσει η κάθε κοπέλα; Θα σας άρεσε να τα έγραφαν σε εσάς αυτά;

Ή επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο "καλά να πάθει";; Και γενικά αν δεν μπορείτε να πείτε μια καλή κουβέντα, μην μιλάτε καθόλου καλύτερα, θα σας βοηθήσει και στις ζωές σας αυτό...».

Τα αρνητικά σχόλια για το ντεκολτέ της
(instagram / chrisbo)

Η Χριστίνα Μπόμπα με τις φίλες της
(instagram / chrisbo)

Οι δίδυμες της Χριστίνας Μπόμπα και τα αρνητικά σχόλια

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που δέχεται στα social media εξαιτίας του τρόπους που επιλέγει να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της, και όχι μόνο. Όταν, όμως, δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες τους την ώρα που χαμογελούν, όλα ξεχνιούνται.

Το Σάββατο 5/11, μάλιστα, η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από την βόλτα τους, κατά την οποία οι δίδυμες ήταν ντυμένες ασορτί και τα μηνύματα "έπεσαν βροχή", αλλά για καλό αυτή τη φορά. Έχουν μεγαλώσει πολύ και η περηφάνεια της μητέρας τους δεν κρύβεται!

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά

Χριστίνα Μπόμπα κόρες