«Αρχίζω και κλαίω με λυγμούς, παγώνω...» - Το σκηνικό που σόκαρε τη Δανάη Μπάρκα

Το μοιράστηκε δημόσια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αρχίζω και κλαίω με λυγμούς, παγώνω...» - Το σκηνικό που σόκαρε τη Δανάη Μπάρκα

Είναι γεγονός, πως η Δανάη Μπάρκα έχει χτίσει μια ειλικρινή σχέση με το κοινό της καθώς μέσα από το Πάμε Δανάη του Mega τη βλέπουμε να κάνει παντών ειδών εξομολογήσεις (δείτε τη εδώ να κλαίει στην εκπομπή).

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την Τρίτη 22/11 με την παρουσιάστρια να εξομολογείται δημόσια το σκηνικό, που την έκανε να παγώσει ολόκληρη. Έτσι λοιπόν, εξήγησε πως όταν παλιότερα είχε μια παράσταση την πήραν από τον θίασο, ενώ εκείνη ήταν στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για τη δύσκολη στιγμή που είχε σε παράσταση

«Παίζαμε την Νίκη σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή στην Πειραιώς. Εγώ μένω στο Χαλάνδρι. Και έχει αλλάξει η ώρα της παράστασης την Τετάρτη από 20:00 σε 19:00. Ήταν τότε τα γενέθλιά μου, είχε έρθει και η κολλητή μου από τη Θεσσαλονίκη. Κι εκεί που κάνω μπάνιο, χτυπάει η πόρτα και μου λέει η Χριστίνα: «Μας παίρνουν τηλέφωνο από το θέατρο. Κάτι έχει γίνει, έχεις αργήσει.

Είμαι μέσα στο ντους, αρχίζω και κλαίω με λυγμούς, παγώνω. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς έφτασα. Είχε παγώσει το αίμα μου, ένιωθα ότι 20 ηθοποιοί και 2000 θεατές περιμένουν εμένα. Ήμουν και στην πρώτη σκηνή, δεν μπορούσα να τους πω να ξεκινήσουν. Έπρεπε να φορέσω περούκες, νυφικά. Ήταν ο εφιάλτης μου. Από τότε ξεκινάω την προηγούμενη μέρα. Τώρα ίδρωσα και μόνο που το σκέφτηκα», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα στο Πάμε Δανάη.

Το άβολο περιστατικό της Μπάρκα με δύο πρώην της

Η Δανάη Μπάρκα εκμυστηρεύτηκε μια αστεία και παράλληλα άβολή προσωπική της ιστορία μέσα από το Πάμε Δανή την Πέμπτη 17/11 κάνοντας όλο το πάνελ της εκπομπής να γελάει.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε λοιπόν με πολύ γλαφυρό τρόπο, το πως ένιωσε όταν καταλάθος ήταν στο σπίτι της με κάποιο πρόσωπο και ταυτόχρονα χτύπησε την πόρτα ο πρώην της (δείτε τους εδώ μετά τον χωρισμό τους). Φυσικά εκείνη δεν πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα και έτσι σήμερα μοιράζεται με γέλιο αυτή την ατυχή συνάντηση.