Δύσκολες ώρες για τον καλό φίλο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Θρήνος για τον Δημήτρη Γιάννετο

Η σπαρακτική του ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 22/11 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος με μία ανάρτησή του θέλησε να αποχαιρετήσει αγαπημένο του πρόσωπο, που έφυγε από τη ζωή.

Ο καλός φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και παγκοσμίου φήμης hair stylist, είναι στη δυσάρεστη θέση να πενθεί, χάνοντας τον πρώτο του ατζέντη. Τόσο από τις κοινές φωτογραφίες τους, όσο και από το μακροσκελές κείμενο, που έγραψε αποτυπώνεται η ιδιαίτερη σχέση, που είχαν (δείτε εδώ την περιπέτεια που είχε ο κομμωτής πέφτοντας θύμα κλοπής).

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννέτου

«Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Είναι μια πραγματικά θλιβερή μέρα για μένα και για όλους όσους γνώριζαν τον Τσάρλι. Χθες το βράδυ ο Τσάρλι μας άφησε, αφού πάλευε με τη ζωή του για χρόνια.

Ο Τσάρλι ήταν ο πρώτος μου ατζέντης όταν μετακόμισα από την Ελλάδα στο Λος Άντζελες πριν από σχεδόν δέκα χρόνια. Θυμάμαι ακόμα ότι μπήκα στο γραφείο του αφού με απέρριψαν τόσα πολλά πρακτορεία στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα επειδή δεν μιλούσα αγγλικά.

Ο Τσάρλι δεν νοιάστηκε και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Ένιωσα κυριολεκτικά ότι πετάω στον ουρανό. Ήταν αυτός που με σύστησε στους περισσότερους από τους πελάτες μου και έχτισε όλη μου την καριέρα στο ξεκίνημά μου. Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα αν δεν τον είχα συναντήσει. Πίστεψε σε εμένα και πάλεψε για εμένα από την πρώτη μέρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την απεριόριστη υποστήριξή του. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί η ψυχή σου εν ειρήνη».

Γιαννέτος
dimitrishair - instagram

«Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Hair Stylist τόσο στο Hollywood όσο και στην εγχώρια showbiz. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά του και να αποκαλύψει ένα πολύ άσχημο συμβόν που έχει βιώσει ο ίδιος. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννέτος επ΄σετρεψε ξανά στην Ελλάδα προκειμένου να δει από κοντά φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να επισκεφτεί το χωριό του μετά από αρκετά χρόνια καθώς είχε δεχτεί bullying και έχει περάσει αρκετά δύσκολα.

Έτσι, με μια ανάρτηση μέσα απότ τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφέρθηκε για όλα όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

«22 ώρες με την οικογένεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, γνωστή και ως χωριό. Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που επισκέφτηκα την ιδιαίτερη πατρίδα μου, εκεί όπου μεγάλωσα. Πάντα προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία να μην το επισκεφτώ, όσο κι αν αγαπώ την οικογένειά μου και να θέλω να περάσω χρόνο μαζί τους. Πάντα προσπαθούσα να τους συναντήσω κάπου αλλού, κάπου εκτός από το χωριό.

Τώρα που είμαι 38 χρονών συνειδητοποίησα ότι το γεγονός για το οποίο αποφεύγω όλα αυτά τα χρόνια να πάω εκεί είναι διότι δεν είχα την καλύτερη παιδική ηλικία. Δεχόμουν bullying στο σχολείο εξαιτίας της σεξουαλικότητάς μου. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμα ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι.

Επίσης αντιμετώπιζα κάποια οικογενειακά θέματα. Έτσι, κατέληξα να κρύβομαι στον νέο κόσμο που δημιούργησα για εμένα πολύ μακριά από εκεί. Χθες, συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και δεν θα είχα την καριέρα που έχω στη ζωή μου, ούτε τους καταπληκτικούς φίλους που έγιναν η νέα μου οικογένειά στην ενήλικη ζωή μου, αν δεν τα είχα περάσει όλα αυτά.

Όλος αυτός ο πόνος με έκανε πιο δυνατό. Και με έκανε περήφανα να γίνω αυτός που είμαι. Χωρίς να λέω ότι είμαι τέλειος. Και ναι ποιος είναι τέλειος σε αυτή τη ζωή σωστά; Μαθαίνουμε καθημερινά. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα ένα καλό σύστημα υποστήριξης. Άρχισα να εργάζομαι από πολύ μικρή ηλικία με καταπληκτική θεραπεύτρια Γωγώ Πλακάκη και αργότερα στην ενήλικη ζωή μου με την Μαρία Ρότα.

Και έχω όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου ώστε να μπορώ επιτέλους να κάνω ειρήνη με το παρελθόν μου! Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τελικά απόλαυσα κάθε στιγμή εκεί πίσω και μου άρεσε που είδα μετά από 25 χρόνια τους παλιούς μου συμμαθητές και τους γείτονές μου. Και το καλύτερο κομμάτι: οι μαμάδες μου έφτιαχναν σπιτικά γλυκά τόσο καλά.

Είναι μεγάλη και μακρά ιστορία, μέσα από τον πόνο να προσπαθήσεις να βγεις νικητής και όχι θύμα. Είναι δύσκολο να το πεις, αλλά μπορείς στ’ αλήθεια να το καταφέρεις. Αν μπόρεσα να το καταφέρω, μπορείτε σίγουρα να το καταφέρετε».