Masterchef: Δεν ήταν λίγα τα χρήματα - Έτσι αξιοποίησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη το ποσό που κέρδισε στο διαγωνισμό

Μίλησε αποκαλυπτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef: Δεν ήταν λίγα τα χρήματα - Έτσι αξιοποίησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη το ποσό που κέρδισε στο διαγωνισμό

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα, που κέρδισε τον μαγειρικό διαγωνισμό Masterchef, αφού τόσο μαγειρικά όσο και από άποψη συμπεριφοράς είχε κάνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την Τρίτη 22/11 την είδαμε να κάνει δηλώσεις ενώ παράλληλα μαγείρευε στο Breakfast at star αποκαλύπτοντας, πολλά για τον εαυτό της, τον γάμο της, που έχει πάρει αναβολή αλλά και τι έκανε εν τέλει το σοβαρό ποσό, που κέρδισε μέσα από τον διαγωνισμό.

Έτσι αξιοποίησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη το έπαθλο του Masterchef

«Στην αρχή έκανα πολύ οικονομία, αλλά μετά είπα λεφτά δε θα βγάλουμε ποτέ. Ήμουν πολύ large φέτος το καλοκαίρι«, είπε η Μαργαρίτα.

«Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 η Μαργαρίτα Νικολαϊδη. Η περσινή νικήτρια του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Έκτορα Μποτρίνι, στο μαγαζί του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει. Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα.

Στην αρχή τους φοβούμουν τους κριτές γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα. Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα μού έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω. Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση. Ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι. Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν, λέω θα αρχίσει να πετάει κατσαρόλες. Μου έλεγαν ότι είναι καλός και θα μάθω πολλά. Πήγα τελικά κι έκατσα πέντε χρόνια», αποκάλυψε η νεαρή σεφ που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.