«Μου ξύπνησαν το παιδί χθες, θύμωσα πολύ...» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τους κριτές του GNTM 5

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου ξύπνησαν το παιδί χθες, θύμωσα πολύ...» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τους κριτές του GNTM 5

Το βράδυ της Δευτέρας 21/11 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 και ήταν αρκετά έντονο, αφού σε όλη τη διάρκεια δεν έλειψαν οι φωνές και οι τσακωμοί (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν). Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μία από τους τηλεθεατές του σόου, η οποία ωστόσο την Τρίτη 22/11 θέλησε να κάνει ένα παράπονο μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Mega Καλημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ακριβώς επειδή τα "αίματα είχαν ανάψει" στο πλατό του STAR, η μικρή κόρη της παρουσιάστριας, Αλεξάνδρα, ξύπνησε από τα ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα.

Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για το GNTM 5

«Μου ξύπνησαν το παιδί χθες. Θύμωσα πολύ με τις φωνές τους πραγματικά. Με αυτά τα ουρλιαχτά, με αυτές τις πόζες με τη λόρδωση ξύπνησε η Αλεξάνδρα. Ήμουν έξαλλη. Έπαθα “τσότσο”», είπε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε στο σημερινό (22/11) επεισόδιο του ριάλιτι μόδας

Το Gntm 5 φέτος σε κάθε δοκιμασία ξεχωρίζει για την μοναδικότητα της θεματολογίας του. Μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας , οι κριτές θα βάλουν τις διαγωνιζόμενες να ξεπεράσουν τον φόβο τους για την... ταχύτητα.

Το Traction, του Κώστα Στεφανή θα ενώσει τις δυνάμεις του με το reality μόδας για άλλη μια δοκιμασία. Πως θα αντιδράσουν οι παίκτριες με το αυτοκίνητο, το χώμα και την ταχύτητα; Θα τα καταφέρουν;
Όλα όσα είδαμε στο απόσπασμα για το σημερινό επεισόδιο, από το Breakfast Star.