«Σηκώνομαι και δίνω ένα φούσκο στον Σάκη Ρουβά...»

Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καλεσμένος στη εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Τρίτη 22/11, βρέθηκε ένας καλλιτέχνης και συγκεκριμένα στιχουργός, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε εκείνον και τον Σάκη Ρουβά κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια ή μάλλον εκείνος του "επιτέθηκε" και χαστούκισε τον διάσημο τραγουδιστή. Το σκηνικό αυτό, ωστόσο, πλέον είναι κάτι που και οι δύο το θυμούνται και γελάνε μαζί.

Ποιος χαστούκισε τον Σάκη Ρουβά

Ο λόγος για τον Γιώργο Παυριανό: «Του έγραψα το "Πάρ' τα" και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το Παρ’ τα βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε.

Κάνει ένα δίσκο μαζί σου, δε σημαίνει ότι θα κάνει όλη του τη ζωή. Μόλις έγινε ο πρώτος δίσκος κι εξαφανίστηκε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Λέω γιατί; Τον είδα στον Γιώργο Μαρίνο εκείνη την εποχή και του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει ε η γυναίκα, τα παιδιά, οι δουλειές. Σηκώνομαι και του δίνω ένα φούσκο. Τρομερό. Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί. Το μάτι του αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες. Βγήκε ο Μαρίνος και μου λέει αγάπη μου τι έκανες; Χαστούκισες τον Σάκη Ρουβά; Λέω φύγε γιατί θα χαστουκίσω κι εσένα. Τώρα το λέμε με τον Σάκη και γελάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τι έγινε στην πρεμιέρα του με την Ζυγούλη πρώτο τραπέζι

Το σχήμα τους δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από την πρώτη στιγμή ήταν εγγυημένο πως μια συνεργασία Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού θα γέμιζε το Teatro, και οι φωτογραφίες με τα «βουνά» από γαρίφαλα στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας απλά απέδειξαν του λόγου το αληθές.

Ανάμεσα στους χιλιάδες θαμώνες, και τους εκλεκτούς καλεσμένους, βρίσκονταν αγαπημένα πρόσωπα των δύο καλλιτεχνών, με την παρουσία της Κάτιας Ζυγούλη να ξεχωρίζει από την είσοδό της στο χώρο. Αλλά ακόμα κι όσοι δεν την παρατήρησαν, δεν είχαν άλλη επιλογή, όταν ο Σάκης έσκυψε από την σκηνή και της έδωσε ένα καυτό φιλί ανάμεσα σε επιφωνήματα ενθουσιασμού.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς πρεμιέρα Teatro

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Παρά τις χιλιάδες «ρουβίτσες», που κάθε βράδυ δίνουν το «παρών» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται, ο τραγουδιστής έχει δείξει πως στην καρδιά του θέση έχει μόνο για... μία, με την Κάτια από την πλευρά της, πάντως, να δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ φανατική - έγινε με τα χρόνια. Πλέον δεν χάνει πρεμιέρα του και, κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν έναν γοητευτικό τραγουδιστή να δείχνει πάντα διαθέσιμος στις θαυμάστριές του, ο Σάκης δείχνει την αγάπη του και την εκτίμησή του στη γυναίκα της ζωής του με κάθε αφορμή, δηλώνοντας πιο ερωτευμένος μαζί της από την προηγούμενη και ευχαριστώντας για τα τέσσερα παιδιά που του έχει χαρίσει (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει).

Σάκης Ρουβάς πρεμιέρα teatro

Βρίσκονται στην πιο ώριμη φάση της σχέσης τους, αφού πρόσφατα έκλεισαν τα... 19 χρόνια μαζί και πίνουν στην υγειά άλλων τόσων. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003, σε γυρίσματα διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με το σενάριο τότε να θέλει την Κάτια Ζυγούλη να χαστουκίζει τον Σάκη Ρουβά -και μάλιστα δεν τους πέτυχε με τη μία, άρα επανέλαβαν πολλές φορές το χαστούκι! Αυτό που προβλήθηκε ήταν και το τελευταίο τους, όμως, αφού πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι και παραμένουν μαζί έκτοτε.