Καμία σχέση με τον Χαράλαμπο του Maestro - Ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης

«Βλέπω τα επεισόδια της σειράς και φρικάρω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καμία σχέση με τον Χαράλαμπο του Maestro - Ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης

Στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, "Ελένη", μίλησε ο Γιάννης Τσορτέκης, την Τρίτη 22/11 το απόγευμα, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά του καναλιού Maestro, η οποία έχει κάνει "πάταγο". Ο ηθοποιός έχει προχωρήσει σε σπάνιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τις δυσκολίες που βίωσε από μικρό παιδί), όμως σε αυτή τη συνέντευξη μιλάει για τον χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, κάνει μία σύγκριση με τον ρόλο του Χαράλαμπου τον οποίο υποδύεται και εξηγεί ποια είναι τα κοινά τους σημεία και πως είναι στην πραγματικότητα.

Ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης του Maestro

«Είμαι εντελώς διαφορετικός στην πραγματική ζωή μου. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον καλό μου σύντροφο στο Maestro. Δεν έχω τα θέματα που έχει ο Χαράλαμπος. Για αυτό δυσκολεύτηκα να ταξιδέψω μαζί με αυτόν. Η δυσκολία ήταν να μπορέσω να το διαχειριστώ, να δω από που εκπορεύεται μια τέτοια συμπεριφορά. Πώς ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο…», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Βλέπω τα επεισόδια της σειράς και φρικάρω. Βλέπω τον Χαράλαμπο και λέω αν είναι δυνατόν. Ο τρόπος που το κινηματογράφησε ο Χριστόφορος είναι πολύ ωμός. Δεν θα μαλακώσει στην πορεία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μαλακώνουν. Αυτά τα εκτρώματα όπως ο Χαράλαμπος για να μπορέσουν να λυτρωθούν οι άνθρωποι που υφίστανται αυτό, θα πρέπει οι ίδιοι να πάψουν να υπάρχουν. Ο Χαράλαμπος θα ήταν ένα βάναυσο κακοποιημένο παιδί, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του».

Πόση ώρα έμεινε κάτω από το νερό για τις ανάγκες των γυρισμάτων

Το Maestro του Mega με την προβολή πολύ λίγων επεισοδίων έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, με την παραγωγή να κρίνεται ως η κατάλληλη για να βγει εκτός συνόρων, μέσω του Netflix.

Οι σκηνές, που κόβουν την ανάσα δεν είναι λίγες και η ροή του σεναρίου κρατάει συνεχώς τους τηλεθεατές σε εγρήγορση. Η τελευταία μάλιστα σκηνή με το πτώμα με τον Γιάννη Τσορτέκη, ο οποίος ως πτώμα πετιέται στη θάλασσα ήταν καθηλωτική και σίγουρα, πολύ δύσκολη.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram αποκάλυψε, πως για να γυριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι, ο ηθοποιός έμεινε πολλή ώρα κάτω από τη θάλασσα με την παροχή οξυγόνου.

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο εώς ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την @mikis_theodorakis_symph_orch να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».