«Από το Maestro έχω δει το πρώτο επεισόδιο, και αυτό όχι όλο...» - Οι δηλώσεις του Κώστα Κάππα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Τι αποκάλυψε για την καριέρα του

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Από το Maestro έχω δει το πρώτο επεισόδιο, και αυτό όχι όλο...» - Οι δηλώσεις του Κώστα Κάππα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Το πρωί της Τετάρτης (23/11) ο Κώστας Κάππας μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του BreakFast Star σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star για την συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλίατη στο «Κλείσε τα μάτια», ενώ είπε τη γνώμη του για τη σειρά Maestro (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Οι δηλώσεις του Κώστα Κάππα για το Maestro

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Κάππας εξομολογήθηκε πως «το «Κλείσε τα Μάτια» παραμένει και με τα σημερινά δεδομένα μια αξιόλογη σειρά. Από το Maestro έχω δει περίπου το πρώτο επεισόδιο, και αυτό όχι όλο, αλλά δεν βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το «Κλείσε τα μάτια». Καταλαβαίνω ότι το έχει κάνει ο Χριστόφορος αλλά υπάρχει μια ωριμότητα σε αυτό, του έχει κάνει καλό που πήγε στην Αμερική και έφυγε. Είναι μια αξιόλογη δουλειά και όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Χριστόφορο, που παλεύουν για το καλό αποτέλεσμα, με χαροποιεί ιδιαίτερα».

«Με το «Κλείσε τα μάτια» δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να συνεργαστούμε, αυτό όμως δεν λέει κάτι. Εξάλλου δεν είναι και ωραίο να παίρνεις πάντα τους ίδιους. Είναι ωραίο να ανοίγεις τα φτερά σου, να πηγαίνεις σε άλλα πράγματα με άλλους ανθρώπους».

«Έχει τύχει να μου μιλούν για ώρα και να μου λένε «τι καταπληκτικός, τι το ένα και τι το άλλο», «σας βλέπω» νομίζω πως ήμουν στα Κύθηρα και πετάγεται αυτή που μου το έλεγε και λέει «Λίτσα, έλα, είναι ο Αϊβάζης εδώ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Κάππας.

Η συνάντηση Παπακαλιάτη-Παππά μετά από 18 χρόνια από το «Κλείσε τα Μάτια»

Με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Labor” & “Νυχιανγκ» όπου έγινε το βράδυ της Πέμπτης 12/5, όπως ήταν λογικό παρευρέθηκαν πολλά άτομα όπου μεταξύ άλλων εκ των πρωταγωνιστών είναι η Ιωάννα Παππά. Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η κάμερα του YouWeekly.gr όπου ήταν εκεί επίσης απαθανάτισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Ιωάννα Παππά να ποζάρουν αγκαλιά σχεδόν 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Κλείσε τα μάτια». Όπως φαίνεται οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Λουίζα - Παπακαλιάτης Παπακαλιάτης - Λουίζα: Αποκλειστικές φωτογραφίες