"Έλιωσε" όλο το Instagram - Οι φωτογραφίες Ψυχράμη και Μακαλιά με την κορούλα τους μέσα από το μαιευτήριο

«Τόσο καιρό σε περιμέναμε!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/antigoni_psichrami
Instagram/antigoni_psichrami

Η Αντιγόνη Ψυχράμη πριν από μερικές ώρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Μακαλιά. Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με ένα απίστευτο σκετς που δημιούργησε η ομάδα.

Λίγο αργότερα λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες της φωτογραφίες με την μπέμπα και οι διαδικτυακοί της φίλοι ξετρελάθηκαν.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά από το μαιευτήριο

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω», έγραψε στη λεζάντα της.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Δημήτρης Μακαλιάς στο προφίλ του στο Instagram, γράφοντας: «Αγάπη μου…
Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις.. 41 χρόνια μετά επιστρέφω στο @mitera.gr που γεννήθηκα κι εγώ για να γεννηθεί η κόρη μας. Πόσο σας ευχαριστούμε όλους για όλα! Το μαιευτήριο αυτό είναι η απόλυτη εμπειρία. Κατερίνα και Ελένη θα σας βρούμε-ήσασταν το λιγότερο συγκινητικές, Νόπη είσαι ό,τι καλύτερο και @vvergetis είσαι ήρωας»

Ο άγνωστος τσακωμός του Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη την ημέρα του γάμου τους

Το βράδυ της Τετάρτης (5/10) ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το δεύτερο παιδάκι του.

«Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

Από την άλλη, ο ίδιος αναφέρθηκε στους επικούς τσακωμούς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι – χέρι και φιλιόμαστε».

Δημήτρης Μακαλιάς - Δηλώσεις

Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Όταν έφτασε στην εκκλησία ήθελα να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της, αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω πίσω και όντως παρέμεινα εκεί. Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει και αποκάλυψε πως σκεφτόταν για το αν θα συμμετάσχει λόγο του ερχομού της κόρης του.

Πέρυσι σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα λόγω του δεύτερο παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο».