«Ξέρετε πολύ καλά πως...» - Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν ρωτήθηκε για την Μαρία Μπακοδήμου

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε εκ νέου τηλεοπτικά μαζί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέρετε πολύ καλά πως...» - Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν ρωτήθηκε για την Μαρία Μπακοδήμου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 23/11 ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να τον δούμε εκ νέου τηλεοπτικά μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για την Μαρία Μπακοδήμου

«Σας έχω μιλήσει για αυτό (σ.σ. το θέμα της φιλίας) και ξέρετε πολύ καλά πως είμαι με την Μαρία Μπακοδήμου. Σας τα έχω πει και σε μεγάλη συνέντευξη οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα επαναλαμβάνω.

Μ.Κ.: Θα θέλαμε όμως να σας δούμε τηλεοπτικά μαζί.

Φ.Σ.: Καλά κάνετε και το θέλετε. Να είστε καλά.

«Στην παρουσίαση της Eurovision έχω ξαναπεί πως δεν θα είμαι. Θα το έκανα ξανά εφόσον θα το ήθελα. Τώρα όμως δεν μπορώ να το κάνω και για αυτό και δεν θα το κάνω» πρόσθεσε επίσης ο παρουσιαστής, ο οποίος ξέσπασε πρόσφατα και για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει.

Η ενόχληση της Μαρίας Μπακοδήμου με ερώτηση δημοσιογράφου για τον Σεργουλόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για τον ανταγωνισμό στην μεσημεριανή ζώνη καθώς η "μάχη" στην φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής η εκπομπή της, «Γεια σου» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, από την άλλη μόλις της έγινε ερώτηση αναφορικά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της.

«Ήταν ενδιαφέρουσα εβδομάδα κι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα αλλά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Μου αρέσει που είναι ένα μαγκαζίνο με επικοινωνία και τα παρουσιάζουμε με το δικό μας τρόπο.

Παιδιά μπορούμε να το κλείσουμε; Κάθε φορά κάποιος από εσάς και συνάδελφός σας με ρωτά για αυτό το θέμα για το οποίο δεν έχω να πω κάτι άλλο. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ παράξενο και για εμένα να με ρωτάνε συνέχεια για το ίδιο θέμα. Γεια σας. Θα το εκτιμούσα αν βλέπατε ότι ένα θέμα έχει κλείσει και το καταλαβαίνατε κι εσείς».