Στιγμές ευτυχίας για τον Αντώνη Καφετζόπουλο και την Φαίη Κοκκινοπούλου

Ο γιους τους πήρε το πτυχίο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος καθώς ο γιος τους, Σπύρος, ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Ο 23χρονος κατάφερε να πάρει το πτυχίο του και η χθεσινή 22/11 ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για όλους, μιας και πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του, στην οποία φυσικά έδωσαν το παρών οι γονείς του, ο αδερφός του, Γιώργος (δείτε εδώ μια πρόσφατη συνέντευξή του) και πολλοί φίλοι και συγγενείς.

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου για την ορκωμοσία του γιου του

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, μάλιστα, σαν περήφανος μπαμπάς, έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο είναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο όρκος. Ωραια στιγμη. Πήγαμε. Ολοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά....

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Tuesday, November 22, 2022

Λίγα λόγια για την πολιτική & προσωπική ζωή του ηθοποιού

Στις ευρωεκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους και μετέπειτα με το Ποτάμι. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος δήμου Αθηνών με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη. Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηνών μετά από ένα χρόνο ενεργής απασχόλησης στον δήμο. Τον διαδέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές. Βρισκόταν σε σχέση εκτός γάμου για 25 χρόνια, μέχρι και τον Μάρτιο του 2016, οπότε ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, με την ηθοποιό Φαίη Κοκκινοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο τον Σπύρο γεννημένο το 1999. Από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε το 1985 ακόμη έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος επίσης ασχολείται με την υποκριτική.