«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αλήθεια μου» - Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Σκορδά

«Έχει συμβεί δυστυχώς στο παρελθόν να βρεθώ καλεσμένη σε εκπομπές που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / manto gasteratou
Instagram / manto gasteratou

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα 23/11 καλεσμένη η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μάλιστα έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της (δείτε πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό).

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσω της οποίας έκανε και μερικές αποκαλύψεις σχετικά με την εμπειρία της από άλλες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«INSTAGRAM

Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα ως καλεσμένη στο @prwinomas με την αγαπημένη μου @fayskorda Φαντάζομαι πως η δήλωση αυτή θα σας φανεί αναμενόμενη, το καταλαβαίνω! Tο πολυφορεμενο πια αστείο που λένε στην τηλεοραση "περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω" ή το "περάσαμε υπέροχα" και άλλα τέτοια φοριούνται δυστυχώς και στα σοσιαλ μίντια. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την προσωπική μου αλήθεια και να σας εξηγήσω γιατί περναω ομορφα κάθε φορά που βλέπω την @fayskorda ...

REALITY

...αρκετό καιρό τώρα έχω αποφασίσει οποτε εμφανίζομαι δημόσια στην τηλεόραση να πηγαίνω σε ανθρώπους που έχουν ζεστή καρδιά, ειλικρίνεια και καλοσύνη! Έχει συμβεί δυστυχώς στο παρελθον να βρεθώ καλεσμένη σε εκπομπες που ο/η παρουσιαστης/ρια με αντιμετωπισε σαν "σφήνα" για κάλυψη του τλεοπτικου χρονου, έχω εισπράξει κούφια χαμόγελα, τυπικά κοπλιμέντα και αδιάφορα σχόλια. Τέτοιου είδους συμπεριφορες με έκαναν να πληγωνομαι και να αναρωτιέμαι :"μα καλά γιατί με κάλεσαν αφού βαριόντουσαν να μου παρουν συνέντευξη"; Έχω δει ανθρώπους στον χώρο της τηλεόρασης που τους ξέρουν και οι πέτρες και η γνωμη που έχουν για τον εαυτό τους είναι τεράστια. Ανθρωπους που όταν σβήσει το φωτάκι που γράφει ON AIR στην κάμερα ξαφνικά γινονται αδιάφοροι, πας να τους μιλήσεις οταν τα φώτα σβήνουν και σε αφήνουν σύξυλο στον καναπέ (τρομερά άβολο αυτο) και αργότερα όταν η κάμερα γράφει γυρίζοντας από διαφημίσεις, μόνο γλωσσοφιλο δεν σου δίνουν για να τους δόσεις καμία είδηση για αναπαραγωγή.

Αντίθετα με όλους αυτούς η @fayskorda είναι ένας απίστευτα τρυφερός και ευαίσθητος άνθρωπος! Θέλω να σας πω δημόσια και με το χέρι στην καρδιά ότι είναι το πιο τρυφερό και καλοσυνατο παιδί που έχω γνωρίσει σε αυτό το επάγγελμα. Είναι εκείνη που ενδιαφέρεται για όλους με αυθεντικοτητα και οχι για τα μάτια του κόσμου, εκείνη που θα κάνει πλάκα μαζί σου σαν να κάνετε παρέα χρόνια, εκείνη που αν έχεις ανάγκη για δουλειά θα σου πει έλα! Για μένα η μεγαλύτερη επιτυχία της δεν είναι ότι έχει φτάσει στην κορυφή επαγγελματικα, όσο το γεγονός ότι είναι στην κορυφή και παραμενει αναλλοίωτη,τρυφερή και ανθρώπινη! Σε αγαπώ και ευχαριστώ πολύ Φαιουλα μου για την φιλοξενία», έγραψε η Μαντώ στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Instagram / manto gasteratou

Η συνέντευξή της στο Πρωινό Μας

«Ο γιος μου είναι 3 ετών και η μπέμπα 3 μηνών. Την κόρη μου (δείτε εδώ φωτογραφία της) προσπαθώ να την απολαμβάνω όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί με τον γιο μου άργησα να συνδεθώ γιατί δούλευα πολύ τότε. Με την μικρή συνδέθηκα από την πρώτη μέρα ενώ με τον Γιώργο αργήσαμε. Ο γιος μου σιχαίνεται την μικρή, δεν την θέλει καθόλου. Με το που δει ότι παίζω μαζί της έρχεται εκεί και μου τραβάει την προσοχή», είπε αρχικά.

«Τη διάρκεια της λοχείας μου τη βίωσα πολύ άσχημα. Εκείνη την περίοδο ότι άγχος και ανησυχία έχεις μέσα σου, την περνάς πολύ στα παιδιά. Ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στις νέες μανούλες είναι το να μην μπαίνουν στο Google να ψάχνουν πράγματα. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει στον εαυτό μου. Κόντεψα να φτάσω στον ψυχίατρο δύο φορές. Στο Γιώργο έψαχνα τα πάντα αλλά το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό», συνέχισε.

Κλείνοντας εξομολογήθηκε: «Στην δική μου περίπτωση, κατά τη διάρκεια της λοχείας, η λογική δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το συναίσθημα, οπότε οτιδήποτε μικρό εγώ το βίωνα σε μεγάλη ένταση και με πολύ άγχος και στην πορεία το πέρασα και στα παιδιά αυτό.