Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου» - Η αντίδραση του Παναγιώτη Στάθη όταν έμαθε για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω διαβάσει τα τελευταία πολλά χρόνια»

«Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου» - Η αντίδραση του Παναγιώτη Στάθη όταν έμαθε για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη
News 23.11.2022 23:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/11 ο Παναγιώτης Στάθης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την έντονη συναισθηματική φόρτιση που βίωσε κατά την πρόσφατη είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στην μνήμη του οποίου έγινε και γκράφιτι (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Η αντίδραση του Παναγιώτη Στάθη όταν έμαθε για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Ομολογώ πως έχουν έρθει πολλές δύσκολες ειδήσεις όσο βρίσκομαι στον τηλεοπτικό αέρα. Θα μου πεις πως είμαστε επαγγελματίες άρα πρέπει να τις αντιμετωπίζω με τη νηφαλιότητα, την ψυχραιμία και την απόσταση που έχει ένας επαγγελματίας. Έχω ζοριστεί σε πολλά θέματα όπως και πρόσφατα συγκινήθηκα πράγματι με το γράμμα. Καταρχήν, θα πρέπει να σου πω πως όταν μας είπε από το κοντρόλ η Γεωργία Λινάρδου ότι πέθανε ο Νικολαϊδης, η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα έναν παλιό συνάδελφο.

Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι αυτός ο αθλητής πέθανε. Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανένας μας άλλωστε. Όταν διαβάσαμε λοιπόν το συγκλονιστικό μήνυμα, που έστειλε ο άνθρωπος, επειδή δεν το είχα διαβάσει πριν για να το αφομιώσω, πράγματι δεν μπορούσα.

Σαν δημοσιογράφος λέω ότι πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία. Άρα, αν μου έλεγες αν θέλω να γίνει έτσι, θα έλεγα όχι. Δεν το θεωρώ κακό αλλά αν μου το έλεγες, σαν δημοσιογράφος, θα έλεγα όχι γιατί θεωρώ πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει μια ψυχραιμία. Δεν με πειράζει που έγινε. Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω διαβάσει τα τελευταία πολλά χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ο Παναγιώτης Στάθης.

Η στιγμή που το μαθαίνει στον αέρα

«Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry αλλά δεν μπορώ», είπε ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια διαβάζοντας το κείμενο, ενώ λίγο αργότερα είπε ότι σκέφτεται την κόρη του, μιας και στο κείμενο του ο Ολυμπιονίκης μιλούσε για την κορούλα του που είναι 5 χρονών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καμπουράκης - Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Στάθη για την κατάσταση της υγείας του

«Όπως θα το ήθελε και ο Αλέξανδρος...» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της συζύγου του Νικολαΐδη μετά τον θάνατό του

Share