«Δεν είμαστε...»: Η όλο νόημα απάντηση της Ελένης Τσολάκη για την απουσία του συζύγου της από τις επίσημες εμφανίσεις της

Έβαλε τέλος στα ερωτήματα των δημοσιογράφων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είμαστε...»: Η όλο νόημα απάντηση της Ελένης Τσολάκη για την απουσία του συζύγου της από τις επίσημες εμφανίσεις της

Η παρουσιάστρια του Open, Ελένη Τσολάκη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/11 στο Θέατρο Αθηνά και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Τέλιοι Ξένοι», μόνη. Όπως ήταν δεδομένο, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι για ακόμα μια φορά την ρώτησαν για ποιο λόγο δεν συνοδεύεται ποτέ από τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) σε επίσημες εκδηλώσεις κι εκείνη, δεν δίστασε να απαντήσει.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

«Βγαίνουμε και μαζί απλά δεν είσαι εσύ εκεί», απάντησε όλο νόημα η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε: «Στις πρεμιέρες πηγαίνω συνήθως με τα παιδιά της ομάδας μου, δεν είμαστε εκεί μαζί με τον σύζυγό μου, αλλά εκεί που είμαστε, δεν είστε εσείς», απάντησε η Ελένη Τσολάκη.

Η πρώην σύντροφος του Παύλου Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα ζευγάρι που έχει προτιμήσει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν και τα έχουν καταφέρει.

Ωστόσο πριν ερωτευτεί την Ελένη Τσολάκη και γίνει η γυναίκα της ζωής του που θα περνούσε την υπόλοιπη ζωή μαζί της, είχε απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τη σχέση που διατηρούσε με γνωστό μοντέλο.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας είχε σχέση με την Νεσχάν Μουλαζίν.