Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Εδώ και 5 χρόνια...» - Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τη συνεργασία της με το Star

Τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει;

«Εδώ και 5 χρόνια...» - Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τη συνεργασία της με το Star
News 24.11.2022 09:31
Από Ελένη Μήτση

Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day του Alpha, την οποία και ακούσαμε την Πέμπτη 24/11 με τη δημοσιογράφο να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή και την καριέρα της.

Η γυναίκα, που βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αποκάλυψε μια κρυφή της επιθυμία, που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της, καθώς συχνά - πυκνά κάνει από μόνη της προτάσεις στο κανάλι για κάτι διαφορετικό από την ενημέρωση (δείτε εδώ την τρομερή ομοιότητα της με την μητέρα της).

Η εκπομπή που ενδιαφέρεται να αναλάβει η Μάρα Ζαχαρέα

«Δε μου έχει τύχει κάποια εύκολη σεζόν, πάντα κάτι προκύπτει. Για εμένα μάχη γίνεται κάθε χρόνο, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Ορισμένες εκπομπές θέλουν να τονίζουν, πως έχουν κάνει ρεπορτάζ. Μα είναι η δουλειά τους...Δε θα νιώθω ότι θα πατάω στα πόδια μου, αν κάνω κάτι ψυχαγωγικό. Εγώ θα ήθελα και εκπομπή ενημερωτική να είχαμε στο Star και ενημερωτική το Σαββατοκύριακο και το βράδυ. Εδώ και 5 χρόνια πάω με προτάσεις, τρώω πόρτα, αφήνω χρόνο και επανέρχομαι.

Δεν πέρασα και τέλεια στη δημοσιογραφία, πολλά χρόνια, πολλή δουλειά, πολλή κούραση, πολλή ταλαιπωρία. Δεν το έχω σκεφτεί, που θα πάω όταν τελειώσω με τη δημοσιογραφία», είπε η Μάρα Ζαχαρέα

Η δύσκολη στιγμή της δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο

Με αφορμή την τραγωδία στο Κερατσίνι με πρωταγωνίστρια ένα 8χρονο κοριτσάκι που σοτώθηκε στις εγκαταστάσεις εργοστασίου, η Μάρα Ζαχαρέα κατέρρευσε στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Πέμπτης (25/11).

«Με συγχωρείτε...», είπε η παρουσιάστρια μετά την προβολή του βίντεο με την ίδια να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη από το σοκ.

«Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω...», είπε αμέσως μετά και έτσι πήρε τον λόγο ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ντροπή για την κοινωνία μας.... Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» κατέληξε η Μάρα Ζαχαρέα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγινε γνωστό πριν λίγο! Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Μάρα Ζαχαρέα

Με ψάθινο καπέλο και μωβ μπικίνι στην παραλία - Το μαυρισμένο σώμα της Μάρας Ζαχαρέα στα 57 της

Share