«Με παρακολουθούσαν και...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μυρτώ Αλικάκη για Stalker

«ήταν αυτό που λέμε...»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με παρακολουθούσαν και...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μυρτώ Αλικάκη για Stalker

Το πρωί της Τετάρτης 24/11 στο Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Alpha για την ομοιότητα της με την Ναταλία Δραγούμη, αλλά και για ένα περιστατικό παρακολούθησης.

Οι δηλώσεις της Μυρτώ Αλικάκη

Η Μυρτώ Αλικάκη όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την ομοιότητα της με την Ναταλία Δραγούμη που πρόσφατα την είδαμε μαζί με την κόρη της σε πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly από το show) συμφώνησε πως μοιάζουν... από μακριά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Μου συνέβη και πριν από λίγες μέρες πάλι να με μπερδέψουν με τη Ναταλία Δραγούμη. Μπορώ να καταλάβω ότι από μακριά έχουμε έτσι μια κοινή αίσθηση, είναι πολύ αστείο. Τους λέω ότι δεν είμαι η Ναταλία, αλλά είμαι η Μυρτώ. Φαντάζομαι ότι και η Ναταλία αν της συμβαίνει, το ίδιο θα κάνει».

Ακόμη, η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε "ακραία" περιστατικά παρακολουθήσεων και κακοποιήσεων που έχει βιώσει λέγοντας: «Πολλά ακραία έχουν συμβεί. Το πιο ακραίο ήταν να με παρακολουθεί κάποιος, ήταν αυτό που λέμε stalker, αυτό που λίγο σε αγχώνει. Πήγα στην αστυνομία κι έκανα καταγγελία».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και είχε αναφερθεί στην μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει και αυτή ήταν να αγοράσει μηχανή, χωρίς όμως να ξέρει να οδηγεί.

«Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να αγοράσω μηχανή χωρίς να έχω δίπλωμα και χωρίς να ξέρω να οδηγώ».

Λίγα Λόγια για την Μυρτώ Αλικάκη

  • Γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου το 1972
  • Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν
  • Απόφοιτη της Γαλλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ
  • Ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Λαγούτη
  • Έχει δύο γιούς, τον Δημήτρη και τον Γιώργη
  • Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο «Έλα να παίξουμε»
  • Κατοικεί στα Ιλίσια, Αττικής