«Σαν μουσικός και οικογενειάρχης...» - Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη έκρινε με το γάντι τον Λιανό ως παρουσιαστή του Survivor

Αφού είχε τον ίδιο ρόλο και ο γιος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σαν μουσικός και οικογενειάρχης...» - Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη έκρινε με το γάντι τον Λιανό ως παρουσιαστή του Survivor

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη είναι ένα γνωστό πρόσωπο μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram ο γιος του, την Πέμπτη 24/11ωστόσο ακούσαμε και τηλεοπτικές δηλώσεις του μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha.

O κύριος Στέφανος Τανιμανίδης είναι σίγουρα ένας περήφανος πατέρας για τα επιτεύγματα του γιου του, όμως παράλληλα καταφέρνει να είναι αντικειμενικός στην κριτική του όταν ερωτάται για άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αυτό και απέδειξε λοιπόν, μιλώντας για το όνομα του Γιώργου Λιανού, ο οποίος έχει αναλάβει μετά τον γιο του την παρουσίαση του Survivor. Ο κύριος Στέφανος είναι φανατικός τηλεθεατής του, εκθειάζοντας τον και για τους υπόλοιπους ρόλους στη ζωή του.

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά βήματα του Σάκη τα σχολίασε και αυτά με πιο φειδωλό τρόπο (δείτε εδώ τη νέα παραγωγή που ετοιμάζει), ωστόσο δε θέλει να κρίνει εκ των προτέρων και έτσι θα περιμένει μέχρι να βγει το προϊόν στην τηλεόραση, έχοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Λιανό και το Survivor

«Ο Λιανός είναι εξαιρετικός σαν μουσικός, σαν τραγουδιστής και σαν παρουσιαστής και σαν οικογενειάρχης. Είναι χαρισματικός, τον αγαπώ πολύ, τον καμαρώνω και τον παρακολουθώ. Ο Σάκης είναι και αυτός πολύ καλός, αλλά μετά από εμένα», είπε χιουμοριστικά ο πατέρας του Σάκη, Στέφανος Τανιμανίδης.