Δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη - Το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση της Καινούργιου με τον Πάτερ Αντώνιο

Αποκαλυπτική η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν πήγε ποτέ στη συνέντευξη - Το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση της Καινούργιου με τον Πάτερ Αντώνιο

O Πάτερ Αντώνιος είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών, αφού εκείνος, η σύζυγός του και άλλα υψηλά στελέχη της Κιβωτού του κόσμου κατηγορούνται για κακοποιητικές συμπεριφορές στα παιδιά της δομής.

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία ενός 19χρονου, που διέμενε στον οργανισμό δεχόμενος στη συνέχεια υποστήριξη σχετικά με όσα ανέφερε και από όλα παιδιά της δομής, με σοκαριστική να είναι η συνέντευξη της κοπέλας του από το ίδρυμα.

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει λοιπόν, όπως είναι φυσικό πάνω από τον Πάτερ με εκείνον ωστόσο να αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις μετά τον σάλο, που ξέσπασε έχοντας μιλήσει μόνο μια φορά στο Super Κατερίνα του Alpha.

Χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την Πέμπτη 24/11 στο Super Κατερίνα, πως εκείνη και η ομάδα της είχα προγραμματίσει μια δια ζώσης συνέντευξη με τον ιδρυτή της Κιβωτού, η οποία εν τέλει ματαιώθηκε ένα βράδυ πριν την ημέρα, που αναμενόταν να γίνει.

Το παρασκήνιο πίσω από τη δεύτερη συνέντευξη του Πάτερ Αντώνιου

«Όταν τον φιλοξενήσαμε δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα, τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνισή του στην εκπομπή, συνομιλούμε όντως με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και μου λέει: “Σε περιμένουμε Κατερίνα σε περιμένουμε στην Κιβωτό την Κυριακή”.

Μέχρι το Σάββατο πολύ αργά το βράδυ συνομιλούσαμε κανονικά και εγώ οι συνεργάτες μου με τον άμεσα συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου. Τελευταία στιγμή, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε πήρε τηλέφωνο και είπε πως οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους έχουν κάνει κακό και πως από εδώ και πέρα σταματούν οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.