Έδωσε το ακουστικό της στον καλεσμένο και αποχώρησε - Έφυγε τρέχοντας από το πλατό του Πρωινού μας η Φαίη Σκορδά

«Γιώργο είσαι έτοιμος;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έδωσε το ακουστικό της στον καλεσμένο και αποχώρησε - Έφυγε τρέχοντας από το πλατό του Πρωινού μας η Φαίη Σκορδά

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά, λίγο πριν τους τίτλους τέλους για σήμερα Πέμπτη 24/11, την ώρα που καθόταν στον καναπέ με τον καλεσμένο της, Μέμο Μπεγνή.

Ο ηθοποιός έχοντας μιλήσει για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την θρησκεία λέγοντας: «Όχι, δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο, δεν πιστεύω γενικά. Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος. Έχει περάσει πολύ λάθος προς τα έξω, ότι αυτός είναι άθεος. Δεν είμαι άθεος, πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, ούτως ή άλλως. Αλλά δεν πιστεύω στις θρησκείες», η παρουσιάστρια τον άφησε άφωνο.

Την ώρα λοιπόν που έπεφταν σιγά σιγά οι τίτλοι τέλους, η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε να βγάζει τα ακουστικά της και τα έδωσε τόσο στον καλεσμένο της όσο και στους συνεργάτες της.

«Εμείς δίνουμε ραντεβού για αύριο. Γιώργο είσαι έτοιμος; Λέτε να προλάβω τη γιορτή στο σχολείο;», είπε, άφησε τα ακουστικά της και άρχισε να τρέχει εκτός πλατό (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι της).

Η στιγμή που η Σκορδά φεύγει τρέχοντας από το πλατό του Πρωινού μας

Η Φαίη Σκορδά έχει τεράστια αδυναμία στα δυο παιδιά της και θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους και να μην χάνει λεπτό από τις σχολικές και μη στιγμές τους.

Μάλιστα, δεν θέλει να χάνουν στιγμές ούτε και με τον πατέρα τους. Μάλιστα, όταν πήρε διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα πήραν την απόφαση να μοιράζουν τις ημέρες τους.

Όταν είχε βρεθεί στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Κρατερός Κατσούλης, και είχε μιλήσει για τα παιδιά του, ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει πως «Μένουνε με τη Φαίη τα παιδιά. Με εμένα τα Σαββατοκύριακα και τα βλέπω τις καθημερινές κάποιες ώρες».