Τόλμησε μεγάλη αλλαγή - Αγνώριστη η Μαρία Λεκάκη με το νέο look στα μαλλιά της

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Λεκάκη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός, που πάντα μέσα από τους ρόλους που ενσαρκώνει σε θέατρο και τηλεόραση αποσπάει τις καλύτερες κριτικές.

Είναι τρομερό το πως καταφέρνει να διατηρεί την εικόνα της ίδια, καθώς αν ανατρέξει κανείς σε ηρωίδες, που έκανε σε σίριαλ προ 20ετίας δε θα βρει πολλές διαφορές στην εμφάνισή της (δείτε την εδώ πριν από 26 ολόκληρα χρόνια).

Ως δημόσιο πρόσωπο σίγουρα θέλει να έχει μια πολύ προσεγμένη εικόνα και πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο look της και πιο συγκεκριμένα στο κούρεμα των μαλλιών της.

Την αλλαγή πληροφορηθήκαμε μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στο instagram ο κομμωτής και καλός φίλος της ηθοποιού, Πάνος Καλλίτσης με τη νέα της εμφάνιση.

Με ίδιο χρώμα βλέπουμε τη Μαρία, αλλά με εμφανώς πιο κοντό μήκος στα μαλλιά, καθώς όπως φαίνεται κουρεύτηκε αρκετά μοιάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο στην κορούλα της.

Η ανάρτηση του Πάνου Καλλίτση για το νέο look στα μαλλιά της Μαρίας Λεκάκη

«Με τη @marialekaki.official δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής γιατί παντα γελάμε σαν τα χαζά το σίγουρο είναι ότι η σχέση μας κρατάει στα χρόνια γερά και ότι θα γεράσουμε - όταν προλάβουμε- μαζι καπου σε μια όμορφη βουνοκορφή ψαράκι μου σαγαπώ!! Μην την χάσετε», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Καλλίτσης.

Πάνος Καλλίτσης
panoskallitsis - instagram