«Σε ευχαριστώ αγάπη μου για τα παλικάρια μας» - Η πρώτη ανάρτηση του Χρίστου Αντωνιάδη μετά τον ερχομό των μωρών του

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος πριν μερικές ώρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Αφροδίτη Τσώνου, έφερε στον κόσμου την Τετάρτη 23/11 δυο αγοράκια και το ζευγάρι είναι έτοιμο να αναλάβει τους νέους του ρόλους.

Ο ίδιος πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα και είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να κάνουν εξωσωματική.

«Αν σου έλεγα ότι όλα είναι κουλ και υπέροχα, δεν θα σου έλεγα αλήθεια. Ένα σχετικό άγχος το έχω. Για την ώρα πάει καλά η εγκυμοσύνη, κάντε όλοι θετικές σκέψεις, γιατί υπάρχει και η γλωσσοφαγιά ως γνωστόν. Ελπίζω να υπερισχύουν οι θετικές σκέψεις και να πάνε όλα καλά. Είχαμε προσπαθήσει αρκετές φορές, αλλά δεν είχε προκύψει. Τώρα έγινε! Κάναμε εξωσωματική, για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε φυσιολογικά και δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι διδυμάκια, αλλά δεν ξέρουμε το φύλο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ανάρτηση του Χρίστου Αντωνιάδη μετά των ερχομό των μωρών του

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11, ο Χρίστος Αντωνιάδης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον ερχομό των διδύμων. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μαζί με την σύζυγό του μέσα από το μαιευτήριο και άλλη μία με τα πατουσάκια τους ενός μωρού του.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον γιατρό μας Δημήτρη Γιακουμακο αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια του στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας! Σε ευχαριστώ αγάπη μου για τα παλικάρια μας...", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η πρώτη ανάρτηση του Χρίστου Αντωνιάδη μετά των ερχομό των μωρού του
Instagram /Christos Antoniadis

Η ανάρτηση του Χρίστου Αντωνιάδη μετά των ερχομό των μωρού του
Instagram /Christos Antoniadis