Γιώργος Τριανταφυλλίδης: «Έχασα 30 κιλά σε 7 μήνες με αφορμή...» - Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού Βαγγέλη απ' τον «Σασμό»

«Δεν ήθελα να μπω φαντάρος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Τριανταφυλλίδης: «Έχασα 30 κιλά σε 7 μήνες με αφορμή...» - Η αποκάλυψη του τηλεοπτικού Βαγγέλη απ' τον «Σασμό»

Το πρωί της Παρασκευή(25/11) ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής Happy Day στο κανάλι του Alpha. Ο "Βαγγέλης" από τον Σασμό (δείτε πως πάει από τηλεθέαση) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τρόπο που οδηγήθηκε στον χώρο της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο ηθοποιός δεν είχε ποτέ στο μυαλό του να ασχοληθεί με την υποκριτική και ο λόγος που το έκανε ήταν για να αποφύγει τον... στρατό.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης απαντά: «Δεν ήθελα να μπω φαντάρος και έψαχνα διακαώς ένα ΙΕΚ, οτιδήποτε, έτσι ώστε να πάρω αναβολή. Έτσι προέκυψε η υποκριτική, δεν το είχα σκεφτεί καν».

«Ξεκίνησε με αφορμή μία επαγγελματική υποχρέωση. Έχασα 30 κιλά σε 7 μήνες μόνο με διατροφή και γυμναστική. Ήταν και για θεατρική δουλειά αλλά πρωτίστως ήταν για τη σειρά της ΕΡΤ» αποκαλύπτει ο ηθοποιός για την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

«Ο Βαγγέλης είναι χαρακτήρας με πάθη. Πάλι θα μπλέξει» αποκαλύπτει για την πλοκή της σειράς ο ηθοποιός.

Η αλλαγή της εμφάνισης του

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του στην σειρά του ALPHA, Σασμός. Υποδύεται τον Βαγγέλη, τον αδερφό του Σταύρου ο οποίος είναι μπλεγμένος με τον τζόγο και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος για την τραγική δολοφονία του.

Στο επεισόδιο (15/11) του Σασμού, τον είδαμε να επιστρέφει και πάλι στην σειρά, ωστόσο, παραλίγο να μην τον αναγνωρίσουμε καθώς έχει χάσει πολλά κιλά και είναι αγνώριστος. Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του να έχουν αλλάξει. Η απουσία του για καιρό από τα επεισόδια τον ανανέωσε πολύ.