Super Κατερίνα: Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου! Η πρόταση γάμου και οι ευχές στον αέρα της εκπομπής

Απανωτές οι εκπλήξεις ανήμερα της γιορτής της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου! Η πρόταση γάμου και οι ευχές στον αέρα της εκπομπής

Ημέρα μεγάλης χαράς ήταν η Παρασκευή 25/11, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου είχε τη γιορτή της και τόσο η ίδια μέσα από την εμφάνισή της, όσο και η παραγωγή του Super Κατερίνα στον ALPHA φρόντισαν να κάνουν την ημέρα της ξεχωριστή.

Ντυμένη στα κόκκινα η Κατερίνα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια δεχόταν συνεχώς εκπλήξεις, από αγαπημένα και πολύ ξεχωριστά πρόσωπα, που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή της.

Τόσο το ηχογραφημένο μήνυμα του μπαμπά της, η απόφαση του αδερφού της να την καλέσει δημόσια στην εκπομπή, η μετέπειτα έκπληξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση και εν τέλει η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη με την πρόταση γάμου και την ανανέωση συμβολαίου, έκαναν την ημέρα της ξεχωριστή και σίγουρα πολύ συγκινητική τη γιορτή της.

Οι ευχές για τη γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου και η συγκίνηση της παρουσιάστριας

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου.

Από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο που ότι και να συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επειδή νιώθω πολύ μόνη στη ζωή μου, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπός μου και συγκινούμαι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη.