Χαρές στο σπίτι της Μαρίας Ηλιάκη - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δε σταματάει να μετράει ευχάριστες στιγμές τον τελευταίο καιρό η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στα μάτια του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη και φυσικά στον καρπό του έρωτά τους, στη μικρή Κατερίνα (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της Ηλιάκη χωρίς ρετούς μετά τη γέννα).

Το ζευγάρι, έχει δοκιμάσει τη σχέση του, αφού στα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής αλλά και με το που ήρθε η κόρης τους στον κόσμο ζούσαν μέσω απόστασης με την Ελλάδα και την Ελβετία να δοκιμάζει όλο αυτό, που είχαν δημιουργήσει.

Στα ευχάριστα, ο Στέλιος είναι πλέον μόνιμα και επαγγελματικά ως γυναικολόγος στην Ελλάδα και μάλιστα την Παρασκευή 25/11 το σπίτι τους έχει διπλή γιορτή.

Η γιορτή της κόρης τους σε συνδυασμό με τα γενέθλια του Στέλιου ήταν η αφορμή για να κάνει η Μαρία μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, για να ευχηθεί και στους δύο με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ τι ετοιμάζει τηλεοπτικά η παρουσιάστρια).

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για τις χαρές στο σπίτι της

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη να σας χαίρομαι», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της.

Μαρία Ηλιάκη
marakiiliaki - instagram

Η ανάρτηση του συζύγου της Ηλιάκη για τη μόνιμη επιστροφή του στην Ελλάδα

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε! ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Μανουσάκης.

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, έσπευσε να σχολιάσει η Μαρία Ηλιάκη γράφοντας, “Σ’ αγαπώ” με τον ίδιο να απαντά, “Κι εγώ”.

Μαρία Ηλιάκη