Ρούλα Κορομηλά: «Ήξερα ότι ο κόσμος με αναγνώριζε και...» - Πώς αντιμετώπισε την δόξα που απέκτησε η παρουσιάστρια

Αισθάνθηκε ποτέ έπαρση;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: «Ήξερα ότι ο κόσμος με αναγνώριζε και...» - Πώς αντιμετώπισε την δόξα που απέκτησε η παρουσιάστρια

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό απουσίας, μέσα από το σόου που λέγεται "Σπίτι με το MEGA" (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης απέναντι από το J2US) και την Παρασκευή 25/11 αποφάσισε να παραχωρήσει και την πρώτη της συνέντευξη μετά από χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο ίδιο κανάλι.

Η ίδια, λοιπόν, πέρα από την προσωπική της ζωή, αλλά και την κόντρα της με την παρουσιάστρια, μίλησε για την καριέρα της, αλλά και την μεγάλη της επιτυχία. Έτσι, εξήγησε πως την επηρέασε η δόξα που απέκτησε και απάντησε με ειλικρίνεια για το αν αισθάνθηκε ποτέ έπαρση εξαιτίας αυτής.

Πως αντιμετώπισε την μεγάλη της επιτυχία η Ρούλα Κορομηλά

«Εγώ βιώνω μικρές στιγμές καθημερινής ευτυχίας. Αν η λέξη παρουσιάστρια είναι και ίσον δόξα και φήμη εμένα λίγο αυτό στην αρχή δεν ήταν κατανοητό γιατί ήμουν ένα κοριτσάκι που απλά ξεκίνησα και ο κόσμος με αγαπούσε κι έχω να πω πως ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, ούτε στην αρχή.

«Πώς ένιωθα λοιπόν; Ένιωθα χαρά όταν έβλεπα τον κόσμο να μου λέει «γεια σου Ρούλα» και να με αγκαλιάζει. Τότε η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μέσα από τηλέφωνα και γράμματα κι έχω τσουβάλια από γράμματα.

Αυτή ήταν η επικοινωνία με τον κόσμο και καταλάβαινα ότι κάνω κάτι καλά. Το μέλημα μου ήταν να είμαι καλά όταν έβγαλα στο πόδι μου στο πλατό. Δεν το εκμεταλλεύτηκα. Απλά ήξερα ότι ο κόσμος με αναγνώριζε και με αγαπούσε και αυτό μου δημιουργούσε και άγχος για να γίνω καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά.