«Επειδή θα σκεφτούν διάφορα...» - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την Κορομηλά και την συνάντηση τους

«Αυτοί που βλέπουν χρόνια τηλεόραση μας ξέρουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Επειδή θα σκεφτούν διάφορα...» - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την Κορομηλά και την συνάντηση τους

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, μετά την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ρούλα Κορομηλά στο πλατό της Ελένης στο Mega (δείτε τι έκανε σε τηλεθέαση η συνύπαρξη τους).

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια και τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πως έχουν άγρια κόντρα. Ήταν 1994 όταν η Ρούλα διέκοψε το συμβόλαιο της με τον σταθμό του ΑΝΤ1. Μετά από ένα χρόνο που τον Πρωινό Καφέ παρουσίαζε η Πόπη Χατζηδημητρίου, την θέση της πήρε το 1995 η Ελένη για τα επόμενα 10 χρόνια. Από τότε λοιπόν ξεκίνησαν όλα.

Οι δυο παρουσιάστριες ωστόσο τα έλυσαν όλα, ενώ είχαμε και απρόοπτα ανάμεσα τους, όπως η πτώση της Κορομηλά από τον καναπέ έπειτα από σπρώξιμο της Μενεγάκη.

Η Ελένη λοιπόν στις δηλώσεις της, είπε πως είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτή την συνάντηση, ενώ θέλει να το ανταποδώσει στην Ρούλα.

Οι δηλώσεις της Μενεγάκη για την Κορομηλά

«Η τηλεοπτική μου συνάντηση με την Κορομηλά ήταν κάτι που δεν πίστευα πως θα προκύψει. Κλείστηκε πολύ εύκολα, χαρήκαμε και οι δυο μας. Ξύπνησα το βράδυ στον ύπνο μου γιατί είχαν άγχος για την συνάντηση. Έχει μια σπουδαία διαδρομή και ήρθε να με τιμήσει, ήθελα να είμαι σωστή απέναντι της», ανέφερε.

«Δεν έχω συναίσθηση για τι βγήκε από την τηλεοπτική μας συνάντηση. Αυτοί που βλέπουν χρόνια τηλεόραση μας ξέρουν καλά και τις δυο και η συνάντηση μας ήταν κάτι ξεχωριστό» (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο twitter).

«Από την κουβέντα μας κράτησα πάρα πολλά. Κρατάω τα λόγια που είπαμε στο κλείσιμο της εκπομπής μόνες μας. Ότι είπαμε ήταν μέσα από την ψυχή μας»

«Θέλω να κάνω κάτι στην Ρούλα για να της ανταποδώσω την παρουσία της στην εκπομπής. Δεν ξέρω αν θα συνυπάρξουμε στο Σπίτι με το Mega, αλλά θέλω να βρεθούμε τηλεοπτικά μαζί»

«Ειπώθηκαν πολλά από εμένα και την Ρούλα και επειδή θα σκεφτούν αρκετά διάφορα μυαλά, να πω ότι όσα αναφέρθηκαν αφορούσαν εμάς τις δυο», είπε κλείνοντας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Όλη η αλήθεια για την κόντρα Μενεγάκη - Κορομηλά

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Με την Ελένη Μενεγάκη να λέει «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ;”, και ομολογώ ότι κι εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία με την άλλη σε μία εκπομπή», με τη Ρούλα Κορομηλά να συνεχίζει «Νομίζω ότι ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν είχα καθόλου χρόνο κι εσύ έκανες αυτό που έκανες και δεν ένιωσε καμιά μας την ανάγκη…».

«Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες κι εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας κάποια δημοσιεύματα, και έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο, τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβωντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου», κατέληξε η Ρούλα Κορομηλά.