«Παντρεύτηκε τον Λάτσιο, χώρισε, έγκυος και πάλι, δημιούργησε έναν μύθο...» - Γνωστός παρουσιαστής σχολιάζει την καριέρα της Μενεγάκη

Έχουν δουλέψει μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παντρεύτηκε τον Λάτσιο, χώρισε, έγκυος και πάλι, δημιούργησε έναν μύθο...» - Γνωστός παρουσιαστής σχολιάζει την καριέρα της Μενεγάκη

Η εμπειρία του στην τηλεόραση είναι μεγάλη και έτσι μπορεί δικαίως να σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με την Ελένη Μενεγάκη να είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχαν συνεργαστεί στο «Mega Μπάνγκα».

Ο Γιώργος Πολυχρονίου λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Δύο στη 1'' της ΕΡΤ το Σάββατο 26/11 μιλώντας πολύ εξομολογητικά για τη ζωή του και την καριέρα του ως παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η εποχή εκείνη, που ξεκίνησε ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με σήμερα, ωστόσο το άστρο της Ελένης φαινόταν και σε συνδυασμό με την εξέλιξη της ζωής και των προσωπικών της, όπως είπε ο Πολυχρονίου την έχουν φέρει στη θέση, που είναι σήμερα (δείτε εδώ τον άντρα με τον οποίο ήταν έτοιμη να παντρευτεί η Ελένη πριν τον Λάτσιο).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πολυχρονίου για την Ελένη Μενεγάκη

«Τι έχω τραβήξει για αυτούς τους δίσκους; Μέχρι και στο νοσοκομείο πήγα. Όταν έμπαινα σε ένα μεγάλο κατάστημα βινυλίων, πάθαινα σοκ, ταχυπαλμία. Έχω περίπου 80.000 βινύλια και 42.000 CD» αποκαλύπτει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

«Ήταν τρεις υποψήφιες. Την Ελένη δεν την ήξερα φατσικά. Τις άλλες δύο τις ήξερα, η μία νομίζω ήταν η Γιολάντα Διαμαντή. Λέω: πάρτε μία, έτσι κι αλλιώς με την πολυλογία μου δεν θα προλαβαίνει να μιλάει. Μου την έφεραν σπίτι. Ωραίο πλάσμα, φρέσκο και δροσερό με θετική αύρα».

«Περίμενα την εξέλιξη που είχε. Νομίζω ότι αυτή η φρεσκάδα και το βιογραφικό της από ‘κει και πέρα, αν παντρεύτηκε τον Λάτσιο, χώρισε με τον Λάτσιο, έγκυος και πάλι. Όλο αυτό δημιούργησε έναν μύθο για τους κουτσομπόληδες και τις κουτσομπόλες Ελληνίδες και Έλληνες», είπε ο Πολυχρονίου για την Ελένη Μενεγάλη.