Με δύο νονούς το μωρό της Ελένης Φουρέιρα - Η όλο χαμόγελο απάντηση του Αργυρού στο ενδεχόμενο κουμπαριάς

Είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο μετά από την επιστροφή του από το Ντουμπάι πιάστηκε από την κάμερα του Γειά σου στο ΣΚΑΪ σε δηλώσεις, που προβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 26/11.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, αφού εξήγησε όλα τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, τα οποία δεν είναι και λίγα στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της φίλης και πολύ καλής του συνεργάτιδας, Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο τους, έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό μέσα από τις πίστες, που έχουν τραγουδήσει αλλά και μέσα από τα ντουέτα, που τους χάρισαν μοναδικοί δημιουργοί.

Αν πάρουμε λοιπόν, υπόψιν μας όλα τα παραπάνω δε θα ήταν καθόλου περίεργο να δούμε την Ελένη και τον Κωνσταντίνο να γίνονται κουμπάροι με τον Κωνσταντίνο να βαφτίζει το μωρό, μαζί βέβαια με τον πρώτο νονό (δείτε εδώ ποιος είναι).

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού για το αν θα βαφτίσει το μωρό της Ελένης Φουρέιρα

«Ζούμε μαγικές στιγμές με τον Σάκη. Βγάζω χημεία με αυτόν τον άνθρωπο, είναι τρομερός. Γενικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνουμε παρέα. Έχω ραντεβού το βράδυ γι’ αυτό τον λόγο. το Madwalk. Όχι, η Ελένη πρέπει τώρα να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Την αγαπώ και την εκτιμώ αφάνταστα και θέλω το καλό της. Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω, δεν ξέρω αν θα βαφτίσω το μωρό, είναι ακόμα νωρίς», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.