Ένα βουνό με ρούχα πάνω στην κρεβατοκάμαρά της - Ξεκίνησε τις βρεφικές αγορές η Ιωάννα Τούνη

Όλα για το μωρό της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο, πως πολύ σύντομα θα αλλάξει ακόμη περισσότερο η ζωή της, αφού εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το φύλο έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό μέσα από ένα εντυπωσιακό reveal gender party, που είχαν ετοιμάσει με τον χώρο να γεμίζει από τα μπλε μπαλόνια για το αγοράκι, που έχει στην κοιλιά της η Ιωάννα.

Η ανάρτηση όμως που είδαμε το Σάββατο 26/11 μέσα από το προφίλ της στο instagram, δείχνει πως η εγκυμονούσα θέλει να είναι όλα έτοιμα για το παιδί, αφού ήδη έχει πάρει τα πρώτα βρεφικά ρούχα.

Τα πρώτα παιδικά ρουχαλάκια για αγοράκι της Ιωάννας Τούνη

Ένα ένα μάλιστα τα έδειξε στο κοινό της, αφού στη συνέχεια αποκάλυψε, πως ήρθε η ώρα να βάλει τα πρώτα, αποκλειστικά, για το μωρό πλυντήρια (δείτε εδώ τις δυσκολίες, που περνάει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Παιδικά ρούχα - Τούνη

Έκαναν την σοφίτα στον Διόνυσο παιδικό δωμάτιο

Το ζευγάρι να διατηρεί δύο σπίτια καθώς η ζωή τους χωρίζεται σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει να φτιάχνεται ένα παιδικό δωμάτιο, στο σπίτι που έχουν οι δυο τους στον Διόνυσο .

Το ζευγάρι, λοιπόν, επισκέφτηκε ένα χρωματοπωλείο προκειμένου να επιλέξουν χρώματα και υλικά για το δωμάτιο του μικρού. Μάλιστα η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της το δίλημμα που έχει. Δηλαδή, αν θα πρέπει να επιχειρήσουν να βάψουν μόνοι τους το βρεφικό δωμάτιο ή αν θα πρέπει να το αναθέσουν σε έναν επαγγελματία.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου μας έδειξε ότι τελικά πήραν την απόφαση να το βάψουν μόνοι τους. Μάλιστα, από το βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς πως το παιδικό δωμάτιο πριν γίνει παιδικό "άνηκε" στην Ιωάννα καθώς παλιότερα η ίδια είχε δηλώσει πως ο Δημήτρης δεν χωράει στην σοφίτα, άρα την πήρε εκείνη για να την κάνει κάτι σαν ντουλάπα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου