«Έγινε κάτι στον Τροχό της Τύχης και...» - Η αποκάλυψη της Τζούλια Νόβα για την συνεργασία της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Όλα όσα είπε η πρώην παρουσιάστρια του παιχνιδιού

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 «Έγινε κάτι στον Τροχό της Τύχης και...» - Η αποκάλυψη της Τζούλια Νόβα για την συνεργασία της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 27/11 για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και πως το διαχερίστηκε, αλλά και για την κακή εμπειρία που είχε από τους συνεργάτες και όχι μόνο του «Τροχού της Τύχης».

Να υπενθιμίσουμε πως πρόσφατα η ίδια ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Οι δηλώσεις της Τζούλια Νόβα για τον «Τροχό της Τύχης»

Η πρώην παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού έκανε λόγο στην εκπομπή του Open, μεταξύ άλλων, πως όταν περίμενε το πρώτο της παιδάκι είχε ενθουσιαστεί, αλλά και τρομοκρατηθεί ταυτόχρονο λόγω της αύξησης των κιλών της και παραδέχτηκε πως φοβόταν να κοιτάξει τον εαυτό της.

Ακόμη, η ίδια μίλησε για τις άσεμνες προτάσεις που της έκαναν συνεργάτες της από το παρελθόν, χαρακτηρίζοντας τους "χορηγούς".

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» δηλώνει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Τζούλια Νόβα.

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα» εξομολογείται στη συνέχεια.

«Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε «κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει».

«Μου λείπει η τηλεόραση. Ήθελα μετά τον Τροχό να κάνω ένα break 2-3 χρονάκια. Τώρα νομίζω ότι είμαι έτοιμη να επανέλθω» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Είναι γνωστό πως ανάμεσα στην Τζούλια Νόβα και τον Πέτρο Πολυχρονίδη υπήρχε "κόντρα" και οτι η παρουσιάστρια περνούσε δύσκολα. Με αφορμή αυτό ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε μιλησει στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend την Κυριακή 6/11 και ξεκαθάρισε την θέση του, πως δηλαδή δεν ήταν ο ίδιος το πρόβλημα την Νόβα στο παιχνίδι.

«Μια χαρά περνούσα εγώ και ακόμα περνάω. Τα έχει πει μόνη της. Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα».