Το ησυχαστήριο της Πάολα και του Λάζαρου Βαφειάδη - Εκει πηγαίνουν όταν θέλουν να απομονωθούν

Εκεί ταξιδεύουν για να χαλαρώσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Πάολα στο πλάι του συντρόφου της Λάζαρου Βαφειάδη, με τον οποίο περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας όταν είναι ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, εξορμήσεις σε διάφορες περιοχές.

Αγνοώντας τα όσα έχουν γραφτεί περί γάμου, αλλά και εγκυμοσύνης (δείτε εδώ), οι δυο τους φροντίζουν να περνάνε όσες περισσότερες στιγμές μπορούν μαζί γυρνώντας την Ελλάδα, ωστόσο, δυο είναι οι αγαπημένοι τους προορισμοί. Η Κρήτη και η Χαλκιδική που είναι και οι τόποι καταγωγής τους.

Το ησυχαστήριο Πάολα - Βαφειάδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealNews”, το ζευγάρι απολαμβάνει την ησυχία ενός μικρού, ειδυλλιακού χωριού, που λέγεται Συκιά, που αυτή την περίοδο έχει ελάχιστο κόσμο, αφού είναι ένας κατ’ εξοχήν καλοκαιρινός προορισμός.

Λίγο πριν επιστρέψουν στη δουλειά, με την Πάολα να βρίσκεται στο πλευρό του Πλούταρχου από αρχές Δεκέμβρη, και τον Λάζαρο Βαφειάδη να ταξιδεύει στην Κρήτη όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αποφάσισαν να χαλαρώσουν μακριά από όλους κι όλα.

Πάολα Λάζαρος Βαφειάδης

Ο αγαπημένος της τραγουδίστριας διατηρεί διάφορα μαγαζιά εστίασης στο νησί, τα οποία η ίδια τα επισκέπτεται πολύ συχνά, όταν έχει ελεύθερο χρόνο (δείτε εδώ μια πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού).

Η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινούς φίλους, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Μάλιστα, από τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν να φλερτάρουν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι.

Πολύ θετικά επηρέασε την σχέση τους και η καραντίνα καθώς η παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου η Πάολα να βρίσκεται στην Κρήτη.