«Μπροστά σε αυτά που νιώθω...» - Συγκίνησε η Ελένη Χατζίδου με την ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου

Η ανάρτηση και η φωτογραφία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εδώ και λίγα χρόνια έχουν βρει ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου και από τότε και στο εξής βλέπουμε πραγματικά τη ζωή της τραγουδίστριας να έχει αλλάξει στο έπακρο.

Η πρώτη και ίσως η πιο σημαντική αλλαγή, που συνέβη στο ζευγάρι είναι σίγουρα ο ερχομός της κόρης τους στη ζωή, με τη μικρή Μελίτα να αλλάζει εντελώς την καθημερινότητά τους.

Η συνέχεια και αυτό, που βλέπουμε εμείς σήμερα είναι εξίσου απολαυστικό, καθώς ο Ετεοκλής και η Ελένη, αποτελούν και ένα τηλεοπτικό ζευγάρι, καθώς παρουσιάζουν με επιτυχία και μεγάλη χημεία το Breakfast at star.

Δεδομένης λοιπόν, όλης αυτής της διαδρομής είναι πολύ φυσικό η Ελένη Χατζίδου να νιώθει ευγνώμων καθώς έχει ό,τι είχε ονειρευτεί και αυτό φάνηκε και μέσα από την ανάρτηση, που έκανε το Σάββατο 26/11 στο instagram, αφιερωμένη στα δύο πιο πολύτιμα πρόσωπα της ζωής της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι, που ετοίμασε το ζευγάρι για την κόρη του).

Η τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Δε θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο αυτό που ζω μαζί σας κάθε μέρα… Το σ’ αγαπώ είναι η πιο μικρή λέξη μπροστά σ αυτά που νιώθω», έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.

Ετεοκλής - Παύλου

Φωτογραφίες από τον ονειρικό τους γάμο

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί παρόν στον μαγικό γάμο για να απαθανατίσει τα τρυφερά στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού στη λαμπερή τελετή, που διοργάνωσαν.

Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού

Παντρεύτηκε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Πιο ερωτευμένο από  ποτέ το ζευγάρι Παύλου - Χατζίδου