Είναι ξανθιά και κούκλα - Αυτή είναι η επί 7 χρόνια σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα

Φωτογραφίες από τη ματιά του ηθοποιού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένα πολυτάλαντο πρόσωπο, καθώς καταφέρνει και απασχολεί μέσα από την τηλεόραση συμμετέχοντας σε εκπομπές αλλά και μέσα από μουσικές σκηνές και θέατρα, που κατά καιρούς τον βλέπουμε.

Η προσωπική ζωή του ηθοποιού δεν είναι κρυφή, ωστόσο ο ίδιος αλλά και η αγαπημένη του Κατερίνα δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τον έρωτά τους.

Οι δημόσιες αναφορές του Σταρόβα για την Κατερίνα είναι σπάνιες, όπως και πολύ περίεργη είχε φανεί σε εκείνον αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό η έκπληξη, που του είχε κάνει στον αέρα εκπομπής (δείτε εδώ το απόσπασμα και την αντίδρασή του).

Σε κάθε περίπτωση, είναι γνωστό, πως το ζευγάρι είναι καλά μαζί, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο Σταρόβας με δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, πριν από 6 μήνες.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα για τη σύντροφό του

«Ερωτευμένος είμαι μόνιμα, κλείσαμε 6 χρόνια μπήκαμε τον Απρίλιο στον 7ο. Νομίζω ναι, είναι ο μεγαλύτερος έρωτας στη ζωή μου. Νομίζω έχω βρει το για πάντα, δύσκολο σε αυτή την ηλικία να αλλάζω. Είναι σχεσάκιας, ποτέ δεν ήμουν των εφήμερων σχέσεων, χρόνια...Έχω αλλάξει 30 πλυντήρια, η μόνη περίοδος που ήμουν μόνος μου ήταν πριν την Άννα για ένα, δύο χρόνια.

Εκεί πέρασα την εφηβεία. Είμαι της αγκαλιάς, αλλά όπως έχουμε πει για να με αγκαλιάσει η Κατερίνα θα πρέπει να φέρει και τις φίλες της μαζί», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας με μεγάλη άνεση και χιούμορ.

Σταρόβας σύντροφος