«Ο Διονύσης είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

Αποκαλυπτική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο Διονύσης είναι...» - Η αποκάλυψη της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό Typostv με την νεαρή αλλά πολύ πετυχημένη ηθοποιό, που πρωταγωνιστεί στη Γη της ελιάς του Mega, να μιλάει για τη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Φίλιππο.

Ο λόγος για τον Διονύση Παπανδρέου, τον άντρα και πατέρα της κόρης τους στη σειρά, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι, που θεωρούν πως τα δύο αυτά παιδιά εκτός από το σίριαλ είναι μαζί και στην πραγματική ζωή.

Η Ιφιγένεια απάντησε στο θέμα αυτό, και μάλιστα εκτενώς και με μεγάλη άνεση, καθώς ήταν προετοιμασμένη για την ερώτηση αυτή, μιας και σχετικά σχόλια βλέπουμε και στον λογαριασμό της στο instagram.

Έτσι λοιπόν, τόνισε πως οι δύο τους μπορεί να έχουν χημεία και αυτό να βγαίνει προς τα έξω, όμως δεν περιπλέκεται κάτι ερωτικό, αφού είναι δύο πολύ καλοί φίλοι (δείτε εδώ ρομαντική φωτογραφία από γεύμα τους).

Οι δηλώσεις της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σχέση της με τον Διονύση Παπανδρέου

Έχεις συνδεθεί με την ηρωίδα σου;

Κάθε ρόλος σού αφήνει το αποτύπωμά του, ειδικά ένας ρόλος που τον δουλεύεις σε καθημερινή βάση και για δυο χρόνια. Αρχικά, είχα ελάχιστε κοινά με την ηρωίδα μου και αυτό το είδα σαν πρόκληση. Προσπάθησα να καταλάβω τη Βασιλική και παράλληλα να της δώσω και ένα-δύο στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα ώστε να έχει και μια δική μου πινελιά. Θεωρώ πως και αυτός ο ρόλος θα με ακολουθεί ως ένα βαθμό στη ζωή μου. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και με βάση την ψυχολογία η επαναληπτική μίμηση μιας συμπεριφοράς οδηγεί στο τέλος και στην εν μέρει αφομοίωση αυτής της συμπεριφοράς.


Πώς είναι η σχέση με τον Φίλιππο;

Ο Διονύσης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά και ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι μαζί του από την άποψη ότι υπάρχουν σεβασμός και κατανόηση που για μένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα σε δυο συνεργάτες. Πέρα όμως από το κομμάτι της δουλειάς είναι και ένας πολύ καλός φίλος.

Παπανδρέου - Τζόλα