«Παίρνω το κινητό και της στέλνω» - Απίστευτο περιστατικό με γυναίκα που ενοχλούσε το σύζυγο της Μπέτυ Μαγγίρα

Το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παίρνω το κινητό και της στέλνω» - Απίστευτο περιστατικό με γυναίκα που ενοχλούσε το σύζυγο της Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στο Γειά σου στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 27/11 και μεταξύ των όσων σχολίασε η παρουσιάστρια - ηθοποιός, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

20 χρόνια και παραπάνω μετράει η κοινή ζωή της Μπέτυς με τον Δημήτρη Μάζη με τα δύο κορίτσια να ολοκληρώνουν την ευτυχία της οικογένειας, που έχουν δημιουργήσει.

Στα τόσο χρόνια κοινής ζωής λοιπόν, η Μπέτυ αποκάλυψε, πως έχει ζήσει άβολα σκηνικά θαυμασμού, με άλλες γυναίκες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον στο σύζυγό της (δείτε εδώ σπάνια κοινή εμφάνιση της παρουσιάστριας με τον σύζυγό της).

Το περιστατικό με θαυμάστρια του συζύγου της Μπέτυ Μαγγίρα

«Μου τα ‘δειχνε τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος. Εκνευριζόμουν και μου έλεγε: μην μπεις καν στη διαδικασία να απαντήσεις. Ώσπου μία έστειλε ένα μήνυμα και της απάντησα. Του έγραφε: βρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε αδικεί. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος μαζί μου και έχει και παιδιά. Δεν είναι καμιά τελείως ξένη. Κάπου τον συναντούσε.

Παίρνω κι εγώ το κινητό και της στέλνω: Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη. Εγώ διάλεξα την φωτογραφία. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μήπως θέλεις να την αλλάξω; Για πότε το πήρε πίσω… Συγγνώμη, Μπέττυ μου, είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια. Το γύρισε μετά, κατάλαβες; Όχι θα την άφηνα», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.