«Έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί...» - Πάνω από 35 τα κιλά που πήρε η Ζενεβιέβ στην εγκυμοσύνη της

Μίλησε ανοιχτά για εκείνη την περίοδο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί...» - Πάνω από 35 τα κιλά που πήρε η Ζενεβιέβ στην εγκυμοσύνη της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μια εξομολογητική και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ Μαμά - δες, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 27/11.

Η γνωστή art director μίλησε για πτυχές από την προσωπική και οικογενειακή της ζωή, που δεν είναι γνωστές. Μετά λοιπόν από έντονο περιστατικό ζήλειας, που πέρασε με τον άντρας της, όταν μια γυναίκα τον φλέρταρε μπροστά της, μίλησε και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η Ζενεβιέβ έχε δύο κόρες (δείτε την εδώ να περπατάει στην πασαρέλα με τη μία), ωστόσο όταν η πρώτη της κόρη ζήτησε αδερφάκι δεν μπόρεσε να αρνηθεί και έτσι έμεινε ξανά έγκυος σε μια εγκυμοσύνη, που όπως είπε την έκανε να τρώει ασταμάτητα βάζοντας πάνω από 35 κιλά.

Τα κιλά που πήρε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εγκυμοσύνη της

«Δεν ήθελα από πάντα να γίνω μαμά. Δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος. Το συζητήσαμε, του είπα “Μαζί σου το βλέπω”. Κάναμε την συζήτηση, μου είπε να το ξεκινήσουμε γιατί η κατάσταση ήταν περίεργη. Του είπα να το προσπαθήσουμε με το σκεπτικό ότι δεν θα μείνω έγκυος και έμεινα σχεδόν αμέσως. Οι εγκυμοσύνες ήταν καταπληκτικές, έφαγα τον κόσμο ολόκληρο. Πήρα 40 κιλά, δεν είναι καθόλου μεταφυσικό ρεκόρ. Έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί, ξυπνούσα για να φάω και κοιμόμουν όταν είχα φάει τα πάντα.

Εγώ για 9 μήνες εκτός από το συναίσθημα της πείνας, δεν ένιωθα τίποτα άλλο. Δεν ξύπνησα με το αίσθημα να γίνω μάνα. Έτριβα την κοιλιά μου και ένιωθα ότι τρίβω ένα καζάνι φαγητό. Ένιωθα ότι υπάρχει πολύ φαγητό και κάποιος που το τρώει, δεν ξύπνησε ποτέ το μητρικό ένστικτο», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.