The voice: «Φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ» - Συγκίνησε του coaches η παίκτρια με το bullying που πέρασε

Οι αντιδράσεις για την ιστορία και τη φωνή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The voice: «Φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ» - Συγκίνησε του coaches η παίκτρια με το bullying που πέρασε

Την Κυριακή 27/11 στο The voice του ΣΚΑΪ είδαμε πολύ καλές φωνές να στέκονται μπροστά στους κριτές και να διεκδικούν μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

Μετά λοιπόν από την παίκτρια, για της οποία τα μάτια ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν τα πάντα για να την κερδίσουν (δείτε εδώ τον Μουζουράκη να μιλάει ρώσικα για πάρτη της) είδαμε άλλο ένα κορίτσι με ωραία φωνή και μια συγκινητική ιστορία.

Ο λόγος για την 17χρονη Μαρίνα, η οποία εξήγησε πριν ανέβει στο stage, πως βίωσε έντονο bullying στο σχολείο κάτι, που με τη στήριξη των γονιών της ξεπέρασε και πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο show. Πέρασε τελικά στην επόμενη φάση;

Η παίκτρια που συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία στο The voice

«Πάω στην δευτέρα λυκείου και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Με την ψυχολογία θέλω να ασχοληθώ λόγω ενός γεγονότος που είχε συμβεί σε μένα στο σχολείο πριν από δύο χρόνια. Λόγω βάρους και κιλών τα παιδιά με κοροϊδευαν και γενικά είχα στιγματιστεί λόγω αυτού. Εκείνο τον καιρό δεν πέρασα καθόλου καλά, τους άφησα να με προσβάλλουν και να με θίξουν. Γενικά ήμουν εντελώς αδύναμη, δεν ήμουν καθόλου δυναμική και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ η μουσική.

Πήγαινα στο σχολείο και φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ, να μείνω μόνη μου, να μην ακούω κανέναν. Πήγαινα στο σπίτι ξανά με την μουσική και τα ακουστικά μου. Ευτυχώς έχω δύο γονείς που με έχουν θωρακίσει, με έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ σωστά και ευτυχώς δεν κράτησε όλο αυτό για πολύ και πέρασε. Αυτό ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την μουσική, να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και να έρθω στο Voice», είπε η Μαρίνα στην κάμερα του The voice.