Της κρατούσε το χέρι - Σπάνια έξοδος για τη Μαρία Βοσκοπούλου με την Κερκυραία γιαγιά της

Αυτή είναι η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, με το νεαρό κορίτσι να μοιάζει πολύ στην ηθοποιό μητέρα της, κάτι που όσο μεγαλώνει αυξάνεται.

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει η ίδια στα social media και πιο σπάνια η μητέρα της, καθώς έχει γίνει γνωστή η απαγόρευση της Μαρίας στη μητέρα της , βλέπουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντα της, αφού είναι παιδί καλλιτεχνών.

«Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου», είχε πει η Άντζελα Γκερέκου στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Ένα ακόμη πολύ συγκινητικό στοιχείο του χαρακτήρα της Μαρίας έγινε γνωστό μέσα από τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr με την κοπέλα να κάνει το πρωί του Σαββάτου 26/11 μια βόλτα στη φύση και συγκεκριμένα στο Ζάππειο μέγαρο μαζί με τη γιαγιά της (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή της κόρης του Βοσκόπουλου).

Η βόλτα της Μαρίας Βοσκοπούλου με τη γιαγιά της

Να τονίσουμε, πως αυτή είναι η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου, η κυρία Μαρία από την οποία έχει πάρει και η εγγονή της το όνομά της.

Η σχέση, που έχουν αναπτύξει είναι πολύ όμορφη και τρυφερή και αυτό φάνηκε από το φωτογραφικό υλικό, με τη μία να κρατάει το χέρι της άλλης συνεχώς.

Μαρία Βοσκοπούλου - Γιαγιά