«Όσο ήμουν παντρεμένη...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσο ήμουν παντρεμένη...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε χθες, Κυριακή 27/11 η Έλενα Ασημακοπούλου, με αφορμή την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν παπουτσιών. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή της αλλά και το διαζύγιο που πήρε πριν μερικούς μήνες από τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μάλιστα πριν μερικές μέρες προχώρησε σε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις (δείτε εδώ τα posts).

Να υπενθυμίσουμε ότι η αποκάλυψη είχε γίνει από την ίδια το καλοκαίρι, μέσα από ένα story που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είχε απλά αναφέρει πως πράγματι έχουν χωρίσει, ωστόσο δεν θα ήθελε ακόμα να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε γράψει μεταξύ άλλων η ηθοποιός (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για την κατάσταση της κόρης τους μετά το χωρισμό τους).

Οι δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

«Όσο ήμουν παντρεμένη αναπόφευκτα είχα αφοσιωθεί στο σπίτι μου και στο παιδί μου. Τώρα κάνω κι άλλα πράγματα και είμαι γεμάτη και χαρούμενη. Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα. Δεν θα έβλεπα το ενδεχόμενο ενός άλλου γάμου, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Εγώ δεν είχα κάνει κάτι αντίστοιχο με το GNTM, εγώ στα καλλιστεία είχα πάει, είχα βγει αναπληρωματική σταρ Ελλάς. Μου είχαν κάνει πρόταση για το πρωινό του Star φέτος», δήλωσε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.