«Ζήσαμε την απόλυτη μαγεία...» - Στιγμές ευτυχίας για την Ζέτα Μακρυπούλια! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τις ανιψιές της

Δεν κρύβεται η αδυναμία της παρουσιάστριας στις μικρές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / zeta_makripoulia_official
Instagram / zeta_makripoulia_official

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια, ωστόσο, προσπαθεί να κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή, ειδικά μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, γεγονός βέβαια στο οποίο δεν έχει αναφερθεί ούτε εκείνη αλλά ούτε κι ο τραγουδιστής και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να μαθευτούν παραπάνω λεπτομέρειες για το γεγονός αυτό.

Βέβαια, σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι είχε βρεθεί πριν αιρό στα δικαστήρια καθώς είχαν συμφωνήσει να μοιραστούν μερικές βίλες (δείτε εδώ φωτογραφίες). Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια 500.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιό της αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από δεύτερες σκέψεις θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για την περιοχή. Η διαφωνία τους αυτή φαίνεται να τους έχει δημιουργήσει μια ένταση η οποία δεν κατάφερε να περαστεί εξωδικαστικά και τελικά το ζευγάρι απευθύνθηκε σε δικηγόρους για να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Τα σπίτια που βγαίνουν προς πώληση βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δυο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα.

Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν για αυτό και φροντίζει να περνά καλά με τους δικούς της ανθρώπους και κυρίως με την οικογένειά της, με την οποία όπως είδαμε πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία με τα 2 της αδέρφια).

Συγκεκριμένα, η ίδια πήρε τις ανιψιές της και πήγαν όλοι μαζί σε ένα λούνα παρκ και όπως φαίνεται μπήκαν και οι 3 στο κλίμα των Χριστουγέννων και πέρασαν φανταστικά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά όμορφα στιγμιότυπα από την βόλτα τους, στα οποία η ίδια έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια μαζί με τις ανιψιές της

Φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια μαζί με τις ανιψιές της 
Instagram / zeta_makripoulia_official

Φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια μαζί με τις ανιψιές της 2
Instagram / zeta_makripoulia_official