«Είναι τρομερή ταλαιπωρία, μεγάλο σοκ για...» - Η εξομολόγηση του Χρίστου Αντωνιάδη για τις εξωσωματικές πριν γεννηθούν τα δίδυμα

«Μας έλεγε ότι είναι ανεξήγητη η κατάσταση γιατί είμαστε και οι δυο υγιέστατοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι τρομερή ταλαιπωρία, μεγάλο σοκ για...» - Η εξομολόγηση του Χρίστου Αντωνιάδη για τις εξωσωματικές πριν γεννηθούν τα δίδυμα

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Breakfast@star, βρέθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης λίγες ημέρες μετά την γέννηση των διδύμων. Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα αγοράκια κα από τη στιγμή εκείνη το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν την δεύτερη μέρα του 8ου μήνα, αφού ακολούθησαν τη μέθοδο της καισαρικής και έφτασαν τα 2.600 σε βάρος το καθένα. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα πήγαν για πρώτη φορά στο σπίτι τους με τις πρώτες ημέρες για το ζευγάρι να είναι πολύ ευχάριστες - δείτε τα τρυφερά φιλιά τους με τα δίδυμα δίπλα έξω από το μαιευτήριο.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του προσπάθησαν πολύ να αποκτήσουν παιδάκι και ακολούθησαν την μέθοδο της εξωσωματικής και παρόλο που η Αφροδίτη Τσώνου είχε και μια επιπλοκή πριν την γέννα, κατάφεραν τελικά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, να γίνουν γονείς.

«Είχαμε προσπαθήσει αρκετές φορές, αλλά δεν είχε προκύψει. Τώρα έγινε! Κάναμε εξωσωματική, για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε φυσιολογικά και δεν υπήρχε άλλη λύση.», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του.

Οι αποκαλύψεις του Χρίστου Αντωνιάδη για τα δίδυμα και τις πρώτες ημέρες στο σπίτι

«Στο σπίτι γίνεται ένας χαμούλης γιατί είναι δυο. Δηλαδή η συνθήκη είναι πολύ ιδιαίτερη. Με το που τελειώνεις με τον έναν ξεκινάει ο άλλος και μόλις τελειώσεις με τον άλλον και λες άντε να κάτσω λίγο στο μισάωρο πάνω φτου και από την αρχή», είπε για τις πρώτες ημέρες με τα δίδυμα στο σπίτι τους.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδάκι, δεν προέκυπτε και δεν γνωρίζαμε το λόγο. Μας έλεγε ότι είναι ανεξήγητη η κατάσταση γιατί είμαστε και οι δυο υγιέστατοι, όλα τα νούμερα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Κάποια στιγμή όταν τελικά έγινε η εξωσωματική, ανακαλύψαμε το λόγο. Τελικά με την δεύτερη φορά έγινε», εξομολογήθηκε για την περίοδο που προσπαθούσαν να γίνουν γονείς.

Και συνέχισε: «Είναι τρομερή ταλαιπωρία, είναι μεγάλο το σοκ που τρώει ο οργανισμός ο γυναικείος και πρέπει να είμαστε δίπλα».