Κατέρρευσε σπαράζοντας στο κλάμα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Συγγνώμη δεν μπορώ» - Αποχώρησε από το BreakfastStar

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατέρρευσε σπαράζοντας στο κλάμα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Συγγνώμη δεν μπορώ» - Αποχώρησε από το BreakfastStar

Καλεσμένος στην εκπομπή BreakfastStar βρέθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έχοντας στο πλευρό του την Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του μετά το γάμο (δείτε πλάνα από το μυστήριο), για τα επαγγελματικά του βήμα, αλλά και για τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς.

Ο καλλιτέχνης ωστόσο, έπειτα από συζήτηση που είχαν με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του STAR, μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα πρώτα του χρόνια όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Και στο παρελθόν είχε αναφερθεί στο γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι"».

Μάλιστα, έχει εξομολογηθεί και την απόπειρα βιασμού του όταν ήταν στο στρατό και έκανε τη θητεία του. Τα λόγια του είχαν συγκλονίσει την εκπομπή Super Κατερίνα.

Το ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την σεξουαλική παρενόχληση

Σήμερα 28/11 ωστόσο, κατέρρευσε συναισθηματικά. Όπως είπε, την περίοδο εκείνη δεν είχε κανέναν να τον στηρίξει παρά μόνο τους γονείς του που μιλούσαν τηλεφωνικά, αφού εκείνοι ζούσαν και ζουν στην Κύπρο.

«Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση.

Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία», είπε και ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να διαχειριστεί την συναισθηματική πίεση που ένιωσε.

Μάλιστα, θέλοντας να κρύψει τα δάκρυα του έσκυψε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποχώρησε άρον άρον από το πλατό, με το πάνελ και τους παρουσιαστές να μην ξέρουν πως να χειριστούν την κατάσταση.