Δίκη Φιλιππίδη: «Χάνω χρήματα...» - Όλη η αλήθεια για τη στήριξη της Δανδουλάκη στη Λένα Δροσάκη

Πως νιώθει μετά την κατάθεση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: «Χάνω χρήματα...» - Όλη η αλήθεια για τη στήριξη της Δανδουλάκη στη Λένα Δροσάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει αποθεωθεί από τα μέσα και τους συναδέλφους της τις τελευταίες ημέρες μιας και η ηθοποιός πήρε την απόφαση να στηρίξει στη δίκη Φιλιππίδη, τη συνάδελφο της Λένα Δροσάκη.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Δανδουλάκη ήταν θιασάρχης στην παράσταση, που καταγγέλλει η Δροσάκη, πως παρενοχλήθηκε, επομένως οι θέσεις της Κάτιας είναι διαφωτιστικές (δείτε εδώ τη συγκλονιστική της κατάθεση).

Με νέες δηλώσεις επέστρεψε μάλιστα η ηθοποιός, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 28/11 στο Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την απόφασή της να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα , λίγο μετά το δημόσιο ευχαριστώ της Δροσάκη στο πρόσωπό της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, που έχετε έρθει και περιμένετε για εμένα. Ξέρετε κάτι δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι επί του δικαστηρίου και της υπόθεσης γιατί δεν έχει τελειώσει, σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Η Κάτια Δανδουλάκη δε στήριξε μόνο εμένα, χάραξε το δρόμο και έδειξε το πως πρέπει να γίνεται. Κάθε στήριξη είναι σημαντική, να μην είναι κανένας μόνος του, είναι θέσφατο αυτό», είπε η Λένα Δροσάκη.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για την κατάθεση της υπέρ της Λένας Δροσάκη στη δίκη Φιλιππίδη

«Ήταν ένα ξαλάφρωμα, τελείωσε αυτό, ότι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Αυτό θα έπρεπε να γίνει κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό για να το συζητάμε, αυτό θα ήταν η ευχή μου. Το αντιμετώπισα σαν κάτι απολύτως φυσικό. Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει. Γίνεται μια κάθαρση. Για να κλείσει ένα θέατρο, δεν κλείνει χωρίς λόγο. Είμαι και θιασάρχης και παραγωγός που σημαίνει ότι χάνω χρήματα. Άρα υπήρξαν οι λόγοι που ανέλυσα. Ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ότι είδα, αυτό είπα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.